Dolot Suzuki Swift 1.3
-
pojechałem na warsztat tutaj u mnie, taka mechanika tuningowa i w ogóle. i tak pomierzyli i w ogóle, i zrobili konkretną robotę.;) a z tą skrzynią biegów, to wydaje mi się że będzie kicha, bo skrzynia z 1.0 do 1.3.? Nie padnie to po roku jeżdżenia.?
-
Posłuchaj rad starszych kolegów bo używanie wyszukiwarki i wiedza na temat motoryzacji widać nie jest Twoja domeną.
-
po zimie wymieniam tarcze na sportowe, właśnie w tym warsztacie co robiłem rozpórki bo zwykłe niestety są za słabe jak na moją jazdę dzwoniłem właśnie do nich i powiedziałem też że chciałbym dorzucić mu trochę koni. mam podjechać na warsztat i mi powiedzą co można tam zrobić żeby dodać mu jeszcze kopa, więc sam jestem ciekaw.
-
co do motoryzacji i wgl. to niestety muszę przyznać, jestem LAIKIEM. Wybaczcie panowie.
-
Jesteś prawdziwym Leniem
Nie odpowiadamy na własne posty ale je edytujemy i dopisujemy wiadomości. To tak na przyszłość wraz z -
pojechałem na
warsztat tutaj u mnie, taka mechanika tuningowa i w ogóle. i tak pomierzyli i w
ogóle, i zrobili konkretną robotę.;) a z tą skrzynią biegów, to wydaje mi się że
będzie kicha, bo skrzynia z 1.0 do 1.3.? Nie padnie to po roku jeżdżenia.?A ile zapłaciłeś za rozpórkę, tak w ogóle?
-
Górna 200zł a dolna 150zł
-
Górna 200zł a dolna
150złZa te pieniądze to mogli lepiej spawy położyć
No i komplet z allegro wyszedłby taniej
-
to kupuj z allegro jak ci to odpowiada. Ja tam wole zapłacić więcej i mieć zrobione tak jak mam, zawsze się znajdzie ktoś komu coś się nie podoba.