Podłokietnik z Baleno do Swifta.
-
Witam. Czy próbował ktoś zamontować podłokietnik z Baleno do Swifta?
-
Ja cały czas o tym myślę czy podjedzie. Natchnęły mnie ostatnie fotki Swifta GTi 1.6. Tam właśnie był taki i wydaje mi się że da radę. Niestety na szrocie byłem za poszukiwaniami żeby sobie przymierzyć ale panowie nie mieli =/
-
Ja próbowałem wcisnąć cały tunel z Balerona ale brakło czasu i Swift się rozłożył...ale do konkretów tak jak było w tym 1.6"gti",ten odcinek wchodzi powiedzmy na styk pomiędzy fotele(w moim przypadku kubełkowe) da się go tam ulokować jedynie trzeba będzie pomyśleć nad wykończeniem tego tunelu z jednej strony Troszkę rzeźbienia i będzie cacy
-
Czyli podłokietnik pasuje, ale przy tunelu trzeba troszkę rzeźbić czy tak?
-
Kurde, a ja nie lubię podłokietników. Parę razy w firmie trafił mi się taki "wolnostojący", że do każdego samochodu pasuje i nawet jest dość ładny, może takich szukajcie do Suzzie... W maździance mam podłokietnik, ale na szczęście można go do góry postawić i wtedy tak jakby go nie było .
-
Widzę, ze nie tylko ja wypatrzyłem ten podłokietnik w 1.6 4WD
Co do tych podłokietników uniwersalnych, to jakoś mnie ten uniwersalny wygląd nie satysfakcjonuje, ale to już kwestia gustu. -
da się go tam ulokować jedynie trzeba
będzie pomyśleć nad wykończeniem tego tunelu z jednej strony Troszkę
rzeźbienia i będzie cacyCzy mogłbyś bardziej sprecyzować problem wykończenia? Jest wyższy od tunelu pod lewarkiem zmiany biegów? Za krótki, za długi, za niski, za wysoki? Bo chciałbym sobie wyobrazić jak ma wyglądać ta rzeźba.
-
z lewej strony trzeba przyrzeźbić, bo wajcha ręcznego nie będzie trafiała we wgłębienie dlań stworzone. Zostaje też kwestia wykończenia jakoś styku podłokietnika z konsolą środkową. Tak ogólnie to roboty dużo nie ma, ale strasznie ciasno jest między fotelami, stąd rzeźba.
-
Co do tych
podłokietników uniwersalnych, to jakoś mnie ten uniwersalny wygląd nie
satysfakcjonuje, ale to już kwestia gustu.Ja miałem uniwersalny w moim GS-ie wyboru dużego nie miałem bo tylko 2 się mieściły chyba między fotele, wygląd miał on średni ale muszę mu przyznać, że był wygodny i nawet sporo w sobie pomieścił
-
Odkopię temat
macie gdzieś te zdjęcia z tego 1.6 4WD z tym podłokietnikiem?