[Swift GTI] Skrzynia z mk4 1.3GLX do MK3 1,3 GTI wejdzie?
-
Jak przy 80km/h musiałem redukować do dwójki, żeby się jakoś zebrać odpowiednio to mnie osobiście szlak trafiał x)
-
Jak przy 80km/h
musiałem redukować do dwójki, żeby się jakoś zebrać odpowiednio to mnie osobiście
szlak trafiał x)Dokładnie też tak robiłem nie polecam do GTi-ka takiej skrzyni miałem taką i jeszcze mi zagraca miejsce w piwnicy hehe nie nadaje się do tego silnika, samochód nie chce jechać, rozpędza się jak zdrowy GS
-
Heh no chyba faktycznie sie starzeje,tak jak mowie- zalezy mi tylko by sie kulac , za czesto jade z bb na cieszyn i meczy mnie jazda piekna S1 na takich obrotach, moze i nie zmienial bym skrzyni jak by sie dalo 6 bieg wrzucic no ale sami wiecie ze ni hu hu. Ktos mowil tez ze ciezko potem bedzie sprzedac takiego Gti ... czy ja wiem jakbym zobaczyl na allegro takiego z taka skrzynia dlugo to mialbym niemal pewnosc ze nie byl krecony na wysokich obrotach a skrzynia z gti i tak przy nim zostanie.
-
Jak ktoś bardzo chce osiągi GTi to sobie znajdzie skrzynie i ją ewentualnie wyremontuje, co za problem Ważne, żeby buda zdrowa była
-
no dobra a teraz pytanie w druga strone czy z Mk2 `90r 1.3 tez by podejszla Skrzynka bo tamta sie wykruszyla:P
-
Podejdzie, skrzynie w Mk2-5 są zamienne (oprócz 1,6 ;))
-
aaa no prosze jak sprytnie sobie to Japonce wymyslili:D
Dziekuje wszystkim za wszelka pomoc i pozdrawiam
-
napewno skrzynia od 1.3 16v nie pasuje bo ma inaczej wybierak
-
Do dlugiej skrzyni trzeba miec jeszcze zapas mocy, bo sie okaze, ze nawet GTi stanie w polowie obrotomierza na dlugasnej skrzynce.
-
napewno skrzynia od
1.3 16v nie pasuje bo ma inaczej wybierakjak to nie pasuje?? to jaka skrzynia jest montowana w 1.3 GTI 16v jak schodzi z tasmy?? chyba jakis maly blond popelniles , nie moge wlozyc do swojego auta seryjnej skrzyni to jakis absurd nie uwazasz?
-
Występuje też silnik 1.3 ccm 16v z jednym wałkiem a nie dwoma jak gti. Moc wynosi 85 KM.
-
wow no to chyle glowe w pokorze nie wiedzialem
-
dodam ze wystepuje w mk5 w silnikach 1.3 od 2001
-
wow no to chyle
glowe w pokorze nie wiedzialemsprzedajesz auto i chcesz wymieniać skrzynię?
-
sprzedajesz auto i
chcesz wymieniać skrzynię?no myslalem ze zdążę przed rozwiazaniem(ciaza) ale niestety musze zmienic woza na 5 drzwiowe wiec Suza idzie za troszke mniej ale i tak mysle ze za rozsadna i uczciwa cene