Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
W Bielsku mi powiedzieli, że co najmniej 1,5 godziny trzeba sobie zarezerwować na samą weryfikację stanu kolumny zawieszenia. A z Katowic do mnie jeszcze dzisiaj oddzwonią.
-
Ja na twoim miejscu
zadzwonił do polskiej siedziby Suzuki i Tam się pytał co i jak mam zrobić...Napisałem maila do Suzuki Motor Poland z zapytaniem jak mają zamiar podjeść do tej sprawy. Zobaczymy jaka będzie ich odpowiedź.
-
U mnie wygląda to tak:
Dziś tak jak obiecał koleś z serwisu z Chorzowa Odzwonił i jestem ugadany z nim na czwartek
powiedział ze amortyzatory są do wymiany i są dwa rodzaje muszą zobaczyć jakie mam aby je sprowadzić.Dziwne bo chyba po nr VIN powinni wiedzieć co było montowane.
Ale cóż w czwartek się zobaczy co wyczarują dam znać co i jak.pozdro
-
U mnie wygląda to
tak:
Dziś tak jak
obiecał koleś z serwisu z Chorzowa Odzwonił i jestem ugadany z nim na czwartek
powiedział ze
amortyzatory są do wymiany i są dwa rodzaje muszą zobaczyć jakie mam aby je
sprowadzić.Dziwne bo chyba po nr VIN powinni wiedzieć co było montowane.
Ale cóż w czwartek
się zobaczy co wyczarują dam znać co i jak.
pozdroA to już Ci to oglądali czy poprostu telefonicznie powiedzieli, że się i tak nadaja do wymiany ?
-
telefonicznie ze amortyzatory są do wymiany i muszą tylko zobaczyć jakie mam żeby odpowiednie zamówili...
-
To zobaczymy co dzisiaj mi powiedzą bo się wybieram do MM Cars w Katowicach
-
telefonicznie ze
amortyzatory są do wymiany i muszą tylko zobaczyć jakie mam żeby odpowiednie
zamówili...ale za darmochę te amorki wymienią?
-
Hmm... mój VIN tak samo jest uwzględniony... a to mocowanie odkąd posiadam samochód nie wyglądało kolorowo. Teraz ciekawi mnie... skoro mają wymieniać amortyzatory... co zrobią z tymi samochodami co już je miały wymieniane. U mnie jak na razie wygląda że są jeszcze oryginalne. Dziś będę dzwonił do serwisu.
-
ale za darmochę te
amorki wymienią?Przy okazji mogliby tył wymienić albo dać każdemu po nowym Swifcie.
Wysłałem dzisiaj zapytanie do ASO w Krakowie w celu ustalenia terminu i czekam na odpowiedź. -
ja jestem umówiony na przyszły poniedziałek, zobaczymy co mądrego wymyślą
-
Nanbu zadzwoń sobie na Powstańców Śląskich (12 2520105). Ja zadzwoniłem i jestem już umówiony na czwartek o 11:00. tak będzie najszybciej.
-
Nanbu zadzwoń sobie
na Powstańców Śląskich (12 2520105). Ja zadzwoniłem i jestem już umówiony na
czwartek o 11:00. tak będzie najszybciej.Napisałem do nich. Jestem ich stałym klientem, więc liczę, że nie będą z kijem na mnie lecieć.
Umówiony jesteś na oględziny czy na robotę ?
Jak to wygląda ? -
Umówili mnie po prostu... i na koniec padło pytanie: czy będzie pan czekał na wykonanie usługi?? ... więc chyba będą robić. Proponują od razu za 30zł AkcjęZIMA. A jak to będzie wyglądało to się okaże w czwartek.
-
Jeżeli chodzi o maila do Suzuki Motor Poland w sprawie sprowadzanych aut z zagranicy, to wczoraj po wysłaniu maila z zapytaniem dostałem odpowiedź z prośbą o nr VIN. Przesłałem in ten nr. i czekam na następną odpowiedź. Póki co dziś takowej nie było. Zobaczymy jutro.
P.S. do posiadaczy ściąganych swifciaków z rzeszy. Jak piszecie maile do SMP to od razu z nr VIN. Przy okazji niech zobaczą, że tych aut też jest dosyć dużo. To może szybciej rozstrzygną co z nimi zrobić.
-
Umówili mnie po
prostu... i na koniec padło pytanie: czy będzie pan czekał na wykonanie usługi?? ...
więc chyba będą robić. Proponują od razu za 30zł AkcjęZIMA. A jak to będzie
wyglądało to się okaże w czwartek.No to trzymam kciuki i czekam na relację z wizyty
-
W ramach sprostowania... nie we wszystkich Swiftach będą wymieniane amortyzatory!!!
Tak jak na wszystkie kampanie również na w/w jest na to odpowiednia procedura. Oczywiście auto które zostanie zakwalifikowane do wymiany będzie miało naprawę przeprowadzoną BEZPŁATNIE.Oczywiście Swifty ze śląska i zagłębia zapraszam do Serwisu Suzuki JAPAN MOTORS w Dąbrowie Górniczej ul. Sobieskiego 10 czyli do mnie do serwisu
PS. Tak akcja jest jednym z wielu dowodów na to, że marka SUZUKI dokłada wszelkich starań aby auta były jak najbardziej bezawaryjne i solidne. Nie pamiętam, aby inne marki (a współpracowałem już z kilkoma) troszczył się i pamiętały o samochodach sprzedanych KILKANAŚCIE LAT TEMU!!!
kontakt do mnie na tel służbowy to 667-071-663
pozdrawiam Adam
-
Czy z Tychów też można wpaść?
-
W ramach
sprostowania... nie we wszystkich Swiftach będą wymieniane amortyzatory!!!to co będzie wymieniane ? bo rozumiem że jak wszystko będzie ok, to taki swift jedzie dalej w drogę ...
Oczywiście Swifty
ze śląska i zagłębia zapraszam do Serwisu Suzuki JAPAN MOTORS w Dąbrowie Górniczej
ul. Sobieskiego 10 czyli do mnie do serwisukiedy macie pierwszy wolny termin
-
Jak najbardziej wpadaj nawet z Tychów
Jeżeli chodzi o wolne terminy to najlepiej dzwonić na w/w tel... nie pamiętam całego grafiku. W tym tygodniu już będzie to raczej niemożliwe. W przyszłym tygodniu pracuje w godzinach 9.30-18.00 Zapraszam!
-
to co będzie wymieniane ? bo rozumiem że jak wszystko będzie ok, to taki swift jedzie dalej w drogę ...
Jeżeli auto wg procedury nie zostanie zakwalifikowane to tak jak napisałeś "swift jedzie dalej w drogę..."
pozdrawiam