Żarówka wstecznego i coś mocniejszego na przód
-
Moja MOMO nie przeszła, bo się uparł i już
trzeba mu ją było zdjąć i pokazać atest, ciekawe co by na to powiedział
-
Ja w golfie miałem podobną sytuacje... kierownica MOMO oryginał ale zaraz a gdzie homologacja i te sprawy... Ja do niego żeby schylił ten tempy łeb i zajrzał na rewers... I zobaczył jakieś numerki ale dalej twierdzi że nie ma homo... Aż przyszedł stary diagnosta i się roześmiał, powiedział że jak młody (diagnosta) jest taki ambitny to na półce leży książka z homologacjami drogowymi Kierownic i niech szuka... Po 3h na stacji diagnostycznej okazało się że kierownica jest zahomologowana na 32 kraje w tym Polskę... I w ten sposób upewniłem się
-
Dziękuje wszystkim za wyczerpujący wykład nt homologacji ale może ktoś jeszcze zabierał się za wymianę żarówek z tyłu bo do serwisu nie widzi mi się jechać.
Jeżeli chodzi o przód to na pewno poprzestanę na mocniejszych żarówkach, ksenony jeśli są w ogóle możliwe, odpadają.
-
A próbowałeś po prostu odkręcić lampę? Z tego co pamiętam w hatchbacku jak i w sedanie odkręca się lampę wypina z zatrzasku i gotowe
-
A próbowałeś po
prostu odkręcić lampę? Z tego co pamiętam w hatchbacku jak i w sedanie odkręca się
lampę wypina z zatrzasku i gotowew 3D jest tak samo jak w 5D - dwie śruby na krzyżak, lampa trzyma się wtedy na dolnych bolcach, wyciągamy ku górze, wypinamy wtyczkę, 4 haczyki na bokach i mamy wkład z żarówkami, żadnej filozofii nie ma
-
Ale sie musiał chłop cudów naczytać, żeby sie dowiedzieć jak żarówcyne wymienić...
-
Ale sie musiał
chłop cudów naczytać, żeby sie dowiedzieć jak żarówcyne wymienić...zdarza się
-
Ale sie musiał
chłop cudów naczytać, żeby sie dowiedzieć jak żarówcyne wymienić...hehe za kare ze sie bal otworzyc tylnia klape:D.
-
zdarza się
Może ktoś instrukcję foto zrobi
Przy następnym update silnika forum pojawi się opcja zdalnej wymiany żarówek, kół i innych rzeczy
-
Może ktoś
instrukcję foto zrobi
Przy następnym
update silnika forum pojawi się opcja zdalnej wymiany żarówek, kół i innych rzeczynie zapomnijmy o manualu pt. "W ktora strone krecic korbą aby otworzyc okno"
-
Panowie!
Kończymy! -
a co za problem lampę ustawić? śrubokręt do ręki i 5 minut roboty
-
Cześć, mogę Ci polecić żarówki Phillips Night Guide. Po dwóch latach świecenia praktycznie nic nie straciły ze swej jasności. Świecą bardzo dobrze. Ogromna różnica względem zwykłej h4 CPN-u.
-
Cześć, mogę Ci
polecić żarówki Phillips Night Guide. Po dwóch latach świecenia praktycznie nic nie
straciły ze swej jasności. Świecą bardzo dobrze. Ogromna różnica względem zwykłej h4
CPN-u.
Aaa, cena? -
Cześć, mogę Ci
polecić żarówki Phillips Night Guide. Po dwóch latach świecenia praktycznie nic nie
straciły ze swej jasności. Świecą bardzo dobrze. Ogromna różnica względem zwykłej h4
CPN-u.Dwa lata Ci się żarówka nie spaliła?
-
Dwa lata Ci się
żarówka nie spaliła?a co w tym dziwnego? zarowki sa okeslone na godziny swiecenia a nie na czas od kiedy zostaly zainstalowane w kloszach
-
Nie spaliła się po 2 latach i nie spali pewnie przez 8 lat kolejnym właścicielom mojego auta. Chodzi o to że żarówki reklamowane jako 2 czy 3 x mocniejsze od zwykłych szybko tracą swoje ...lumeny (nie wiem czy dobra jednostkę użyłem)i świecą słabiej z roku na rok. Te były inne. Mocne ale i trwałe.
-
A co ja mam za Ciebie robotę robić? Sprawdź sobie na necie, widzę że masz.
-
Dziękuje wszystkim za konkretne odp jak i te troszkę żartobliwe:) Na dzień dzisiejszy nie mam możliwości skorzystania z garażu a na mrozie nie chce mi się rozkręcać lampy dla jednego wstecznego. Plastiki są twarde i jeszcze coś mi pęknie, a po co mi ten problem.
-
A co ja mam za
Ciebie robotę robić? Sprawdź sobie na necie, widzę że masz.