[ALL] Rozmiar felg
-
tylko,że tam
naciągasz szersze kapcie a nie takie małe gumeckiale i tak zakładasz oponę na szerszą felgę
A to czy jest to 155, czy 175 nie ma znaczenia -
ale i tak zakładasz
oponę na szerszą felgę
A to czy jest to
155, czy 175 nie ma znaczeniano to ja bym chciał zobaczyć taki efekt,ciekawe co by wyglądało lepiej,175 czy 155?
-
no to ja bym chciał
zobaczyć taki efekt,ciekawe co by wyglądało lepiej,175 czy 155?175 na 5,5 wyglądała by normalnie.
Co innego 155 -
ja mam 165mm na feldze 6" i jest bardzo ładny kanciak także śmiem twierdzić ze 155 na 5,5" wejdzie ładnie
-
W mk4 przy feldze 15x7"ET40 i opinie 195/50R15 i obniżonym zawieszeniu (Vogtland - 40mm) trą mi opony o ranty na wybojach - w GTi mk2 tego. Chyba błotniki były bardziej napompowane w mk2/3...
Jakie felgi 15" do tych opon tu by pasowały? Ktoś sprawdzał? -
kup opony 175\55\15 - bedą idealne do swifta i nic nie trze
Wolałbym zmienić opony niż takie ładne felgi.
ewentualnie kup moje 15nastki 15x6J które na pewno się zmieszczą bo u mnie nie obcierają , jedyynie przy max skręcie -
Mam 2 opony 175/50r15, mogę pożyczyć na przymiarkę
-
Tylko czy 175/50R15 nie są za wąskie na felgi 7"??
OZty moje bardzo lubię ale z drugiej strony są ciężkie...
Plastek a jakie Ty felgi sprzedajesz?
Ja bym bardzo chciał Team Dynamics Pro Race 1.2 15" bo są bardzo lekkie ale nie mogę ich nigdzie znaleźć... -
https://tyrestretch.com/7.0-175-50-R15/
lekki naciung jest, szkoda felg. Ja mam 15 6,5 cala i nie będzie takiego problemu.
Komplet felg które sobie upatrzyłeś to hm, 3200 za komplet nowych, używek nie widziałem.
-
u mnie siedziały 175/55 R15 na 7 cala i tak to wyglądało:
a na 195/50 R15 ET 38 obcierało o tylne nadkola w 3D Mk3 i w 5D Mk4 Tak samo ;/
-
mega pancerne koło i bardzo lekkie. Do tego 6j
dopiero co odmalowane na grafit
-
Nowe Team dynamics te kosztują 2tys ale z Wielkiej Brytanii trzeba ściągnąć.
-
E no to nie ma tragedii co do ceny ściąganych z uk.
Co do plastkowych, to przecie one jeździły w aucie lansikabansika, nie pamiętam imienia, Seba? Czerwone GTi, powinieneś je znać -
E no to nie ma
tragedii co do ceny ściąganych z uk.
Co do plastkowych,
to przecie one jeździły w aucie lansikabansika, nie pamiętam imienia, Seba? Czerwone
GTi, powinieneś je znaćJa znam i felgi od razu mi się z nim skojarzyły. Wiem, że to takie same, ale nie wiedizałem, ze nawet te same
Mimo to ja wolałbym jednak coś innego. Obecnie chyba kupię po prostu opony 185/55R14 na moje czarne matowe Fondmetale te oryginalne 5 ramienne, które do tej pory używałem na zimę bo ciężko znaleźć fajne lekkie 15 calowe felgi.
Chociaż za 800-1000zł nowe HRS wydziałem w tym rozmiarze i całkiem fajnie wyglądają. -
14 znajdziesz w szerokości 6j, trafiają się lekkie w fajnych cenach opona 185/55r14 układa się bardzo fajnie, dość niskie ale balonik na tyle wystaje że zakrywa rant przy 6j. Mam 6j i właśnie 185/55r14, jest ok.
-
14 znajdziesz w
szerokości 6j, trafiają się lekkie w fajnych cenach opona 185/55r14 układa się
bardzo fajnie, dość niskie ale balonik na tyle wystaje że zakrywa rant przy 6j. Mam
6j i właśnie 185/55r14, jest ok.Fabryczne Fondmetale są 14x6" a 185/55R14 to zmiiennik seryjnych 175/60R14 w GTi wiem więc, że będzie dobrze... i chyba kupię takie RainSporty 3 w tym rozmiarze - zobaczymy.
-
albo kup ode mnnie oryginalne JDMowe 14nastki po kompletnej renowacji
Rant polerka a środek ala czerwony W sobote bede miał zdjecia jak cos. Tak wygladaja po mojej renowacji na Cultusie