Swift GTI przekładka silnika
-
Nie działa bo będzie się kręcił poza skalę czy będzie przekłamywał z obrotami np.
zamiast rzeczywistych 2000 obr/min pokaże 1000 obr/min? Dziś polutowałem kabelki wiązka > kabli z MK2 do kostek od licznikaBędzie przekłamywał. Jak polutowałeś kostki to nic straconego, można sam obrotomierz przełożyć po rozłożeniu zegarów.
-
Obrotek zamiast pokazać na liczniku z GTi 2,5 tys. obrotów pokaże ci bodajże 2 tysiące na zegarze z litrówki. A co do przekroczenia skali to wątpię abyś go kręcił do odcinki, ale mogę się mylić
Najbardziej denerwujące przekłamanie będzie na wolnych obrotach
-
Będzie
przekłamywał. Jak polutowałeś kostki to nic straconego, można sam obrotomierz
przełożyć po rozłożeniu zegarów.A po co przekładać sam obrotomierz? Andrzey polutował kostki z kawałkami przewodów z litrówki z wiązką z mk2. Wystarczy podmienić zegary na gti-kowe i już
-
fetorman
może zrób jakąś listę co masz na pozbyciu.karoseria i wnetrze mk3, zawieszenia nima
-
karoseria i wnetrze mk3, zawieszenia nima
Panie a może jakimś cudem masz niepordzewiałą ta karoserię??
-
Panie a może jakimś
cudem masz niepordzewiałą ta karoserię??niechciales maski to sie wypchaj karoseria
szkielet idzie na zlom
-
niechciales maski to sie wypchaj karoseria
No przeprosiłem przecież, że musiałeś ja targać na zlot ale mówiłeś, że jest czerwona a nie wiśniowa
Teraz z kolei wszystko jedno w jakim znajdę maskę bo czerwonej takiej jak potrzebuję coś nie mogę znaleźć... może masz ciągle tą swoją?? hehe -
może masz ciągle tą swoją?? hehe
teraz będziesz po nią musiał przyjechać sam
-
teraz będziesz po
nią musiał przyjechać samdokladnie
-
A tak odnośnie twoich części do swifta. Fetorman masz może jeszcze regulator ciśnienia paliwa od lanci?
-
A tak odnośnie
twoich części do swifta. Fetorman masz może jeszcze regulator ciśnienia paliwa od
lanci?nie, juz nie mam dawno. Wszysto co tuningowe poszlo, zostala smutna rzeczywistosc w postaci seryjnych gratow
-
nie, juz nie mam
dawno. Wszysto co tuningowe poszlo, zostala smutna rzeczywistosc w postaci seryjnych
gratowA foteli nie masz przednich od GTI?
-
Ja mam z mk3 i to nie tylko przednie.
-
Ja mam z mk3 i to
nie tylko przednie.ile ?
-
200
-
200
stan ?
kurde sie zastanawiam jak wielka rzezba bedzie z przerobieniem mcowan pod lanosa
-
stan ?
kurde sie
zastanawiam jak wielka rzezba bedzie z przerobieniem mcowan pod lanosazmieniłeś Almerę na Lanosa?
-
zmieniłeś Almerę na
Lanosa?yhym
-
yhym
A co z Almerką? Ruda ją wszamała?
-
Ja wam zaraz dam Almery