[GTi] listwa z mk1 i przepustnica z nyski
-
no to teraz dałeś mi do myślenia z tą listwą... u mnie normalnie chodziła do dnia w którym wyjąłem te wszystkie graty.
-
no to teraz dałeś
mi do myślenia z tą listwą... u mnie normalnie chodziła do dnia w którym wyjąłem te
wszystkie graty.no aktualnie all jest ok z listwa mk3.
Cos musialo z nią byc nie tak chyba bo zabawa wtryskami nic nie pomagała a auto bylo niedowyregulowania, nawet bez tpsa. podłaczyc ją podlączylem napewno dobrze bo masz jeden podcisnienia wezsza rurke powrotu i grubszą dolotu paliwa. Wiec nie mam pojęcia dlaczego tak sie działo. Jesli bez tpsa by działało bez problemów to bym mial tpsa do regulacji ale nawet bez niego nie działało poprawnie to. -
daj zdjęcie tej listwy od mk1
-
-
no to teraz dałeś
mi do myślenia z tą listwą... u mnie normalnie chodziła do dnia w którym wyjąłem te
wszystkie graty.Tak było, widziałem na własne oczy... Dziwne, jeśli wszystko na 100% dobrze złożone...
-
hm no zle sie chyba tego nie dalo zlozyc, na listwie z mk3 odrazu zasmigalo all, nie wem czemu z tą listwa nie chcial chodzic;/
-
może została na poczcie uszkodzona? Nie widać po niej nic?
-
listwa jest aluminiowa wiec to nie wchodzi w gre. A może pomyliłeś powrót z zasilaniem?
-
nie listwa jest cała z zewnatrz, nie no sadze ze niepomylilem, wezsza rurka od powrotu idzie tam gdize est połączenie z kolektorem, no i po 2giej stronie szerszy to doplyw. rurek z auta nie pomylilem tez, jest znaczna roznica w grubosci nawet wiec by niezabardzo pasowalo;]
-
w tych listwach padają regulatory ciśnienia, ja wywaliłem i mam zewnętrzny.
-
w sumie sensowne wmiare to by bylo, bo bez tpsa powinno jakos to działac a tak to niedało rady;/ a chodzil jakby nierówno jakby na 3 gary a ponizej 2k nie mogl sie utrzymac wiec jak na 2 gary juz.