[SS mkV simon2312] czyli małe modyfikacje i przygotowania do zlotu
-
no i jeszcze lotkę
na klapę tylną i będzie ok- sponsor w bagażniku
-
- sponsor w
bagażniku
może być płci drugiej
- sponsor w
-
może być płci
drugiejwierzysz w to
-
wierzysz w to
Może trafi mu się rycząca pięćdziesiątka
-
Panowie!
Wracamy do tematu. -
Tutaj już na
aluskach, co prawda na 13 ale prezentuje się o wiele lepiej ::No tu już widać postęp. Fajnie, fajnie
-
Do chyba jedynie
zdążę alusy kupić inne i raczej nic więcejA za ile rozstaniesz się z tymi 13"?
-
A za ile
rozstaniesz się z tymi 13"?Będzie licytacja, bo Dajmos już coś pisał, że chce je przygarnąć, i ja też bym miał ochote
-
Będzie ,
bo Dajmos już coś pisał, że chce je przygarnąć, i ja też bym miał ochoteja wole bez opon bo mam swoje prawie nówki a wysyłka by i tak kosztowała trochę,poszukam czegoś na miejscu
-
ja wole bez bo mam
swoje prawie nówki a wysyłka by i tak kosztowała trochę,poszukam czegoś na
miejscuja mam rdzawe stalówki tylko
-
ja mam rdzawe
stalówki tylkoja mam srebrne stalówki razy 2,ale co alu to alu
-
ja mam srebrne
stalówki razy 2,ale co alu to aluswoją drogą to jest fenomen, że w swifcie nawet felgi ruda bierze
-
swoją drogą to jest
fenomen, że w swifcie nawet felgi ruda bierzestalowe - żadne zdziwienie
-
swoją drogą to jest
fenomen, że w swifcie nawet felgi ruda bierzeja mam dwa komplety stalówek 13" i rdzy nie stwierdzono...
-
Będzie ,
bo Dajmos już coś pisał, że chce je przygarnąć, i ja też bym miał ochoteSpoko, kolega Lechu6 z Krakowa ma bardzo ładne 13" alu do sprzedania za 270 pln - ogłoszenie na "Motogiełdzie"
W poniedziałek będę przejeżdżał przez Kraków i strasznie mnie to kusi - ale będę miał pełne auto, więc kółek nie zmieszczę (poza tym kasy ciągle brak )...
-
Spoko, kolega
Lechu6 z Krakowa ma bardzo ładne 13" alu do sprzedania za 270 pln - ogłoszenie na
"Motogiełdzie"Nieaktualne już
-
No tu już widać
postęp. Fajnie, fajnieNo odrazu inaczej się prezentuje
-
A za ile
rozstaniesz się z tymi 13"?Sam nie wiem ale tak z 400 z oponami albo i mniej
sam nie wiem po ile stoją takie na allegro tylko są troszkę porysowane więc nawet z 350 zł -
Nieaktualne już
Pojechałeś na wycieczkę felgoznawczą do Krakowa?
-
Pojechałeś na
wycieczkę felgoznawczą do Krakowa?nom,wyjechałem z domu z kpl 17" alu a wróciłem z 13"