[MK-4 1,0] Pomoc w doborze częsći zawias,hamulce
-
Jaka jest
dopuszczalna grubosc tarczy przednich hamulcow w suzuki swift???bardzo mi zalezy na dokladnej
odpowiedzi i jak ktos sie nie zna to prosze zeby sie nie wypowiadal...10mm, faq to ciężko poczytać?
-
SUZUKI SWIFT 1.0
-
SUZUKI SWIFT 1.0
Następnym razem dobrze poszukaj zanim zapytasz.
-
Zakupy zrobione w poniedziałek auto idzie do mechanika
a klocki nie są taki drogie 115zł
-
a klocki nie są taki drogie
115złoby Ci nie sprzedali pod Akebono bo wtedy będziesz mieć lypę przy systemie Boscha
-
Widzę, że kupiłeś wahacze Yamato i masz ten sam przypadek co ja, prawy wahacz inny niż lewy.
tzn. lewy super jak z fabryki, a prawy jak robiony w garażu ( nawet gumki są inne, mniejsze i miększe).
Na załączonym zdjęciu widać różnicę. -
Dla wyjaśnienie sprawdzałem i są do boscha
-
Tak jak mówisz jest! a dziwne jest to że nr katalogowe są poprawne?
tu masz foto na opakowaniu jakie były nalepki:
no i na prawym wahaczu nie ma żadnego nr ani oznaczenia oprócz "R" bo na lewym nawet gumy mają oznaczenia i sworzeń a i nawet inne spawy są Dziwne -
Mam pytanie odnośnie sprężyn Apex- gdyż wkrótce się przymierzam do wymiany. W jakiej cenie i gdzie klega nabył sprężynki?
-
Springi kupiłem Okazyjnie na allegro używane cena 200zł były one w Swifcie GTI.
pozdro -
Z tymi wahaczami, a tak właściwie z prawym to jakaś podejrzana sprawa, on raczej nie ma nic wspólnego z Yamato. Różnica w jakości jest kolosalna prawy do niczego się nie nadaje. Moja propozycja (ja tak zrobiłem) lewy zostaw a prawy kup innej firmy i na pewno będzie lepszy niż ten co masz.
-
Dla wyjaśnienie sprawdzałem i
są do boscha
to najwyraźniej staniały ... swego czasu tyle krzyczeli za Ferodo, najwyraźniej zmądrzeli
-
200 z tego co kojarzę był
chyba tylko w sedanach ale głowy sobie uciąć nie damno u mnie w sedanie jest ten przeklęty wymiar bębnów 200 mm - nie ma zamienników, można kupi tylko firmy TRW za 300 zł za komplet + wysyłka...
-
Byłem wczoraj w sklepie gdzie kupiłem i pokazałem facetowi różnice inne gumy spawy itp
wziął go od mnie i dziś byłem po odbiór i dziś dał mi ten co powinien być! oryginalnie zapakowany wszystkie oznaczenia miał gumy te same spawy Logo Yamato itp
jak mi powiedział ze ponoć na hurtowniach robią zamiany i ten lepszy idzie do żyda! więc przestroga jak kupujecie luknijcie czy wszystko się zgadza! bo łatwo zostać wykiwanym