[GTi MK3] Black and rust power
-
Na glebe go!
-
Na glebe go!
dokladnie tak!. a czarny bo nie od dzis wiadomo ze czarne GTi sa najlepsze
-
a czarny bo nie od dzis wiadomo ze czarne GTi sa najlepsze
no już nie bądź taki skromny czerwone mk2 i białe mk3 też są fajne,po prostu na czarny zawsze jest moda
-
gleba bedzie w nadchodzacym roku na zdjeciach jeszcze jakos wyglada, masakra jest po wybebeszeniu wnetrza kierunki zmienie, ale dopiero jak wpadnie luzny grosz
-
Czarne jest piekne
Na zlocie zrobimy black gti terror
-
Czarne jest piekne
Na zlocie zrobimy black gti
terrorTaaa terroryzowac to Wy mozecie jedynie biedne babcie :lizulizu: brudem na swoich piekielnie wyplowialych afro japanizach lepiej zabierzcie ze soba myjnie podreczna i kilka wiader mleczka kororyzujacego
Ale wracajac do tematu powodzenia w projekcie
A na moje oko to w ostatnim czasie na forum przybywa wiecej GTi niz ubywa -
No i autko po zakupie prezentowało się na prawdę dobrze
Plany masz dość ciekawe i mocne - powodzenia więc
BTW. A czarne GTi MK3 rzeczywiście najlepsze
Pozdr.
-
lepiej zabierzcie ze soba myjnie podreczna i kilka wiader
mleczka kororyzujacegoZawsze lepsza podreczna myjnia niz podreczny zestaw do polerki, bo juz po kilku godzinach czerwony tak plowieje, ze wyglada jak roznowe majty Dody
A na moje oko to w ostatnim
czasie na forum przybywa wiecej GTi niz ubywaAle coraz mniej ich ogolnie, zostaja w rekach fanatykow.
-
Zawsze lepsza podreczna
myjnia niz podreczny zestaw do polerki, bo juz po kilku godzinach czerwony tak plowieje, ze
wyglada jak roznowe majty DodyWole rozowe ale CZYSTE majty dody niz czarne a w dodatku BRUDNE majty afrohomoniewiadomo
Ale coraz mniej ich ogolnie,
zostaja w rekach fanatykow.Kto wie, moze z czasem w polsce bedzie wiecej GTi niz w jakim kolwiek innym panstwie europy
-
Wole rozowe ale CZYSTE majty
dody niz czarne a w dodatku BRUDNE majty afrohomoniewiadomoTrzeba bedzie to sie i nawet polerke zrobi zeby autko ladne bylo.
Dobra dojdzmy do zgody. uznajcie wyzszosc czarnych Gtikow;]Kto wie, moze z czasem w
polsce bedzie wiecej GTi niz w jakim kolwiek innym panstwie europyta bo nigdzie ich nie chca i w pl proboja zlomowac. A my je ratowac i smigac;]
-
Czarne jest piekne
Na zlocie zrobimy black gti
terrortrue
-
no już nie bądź taki skromny
czerwone mk2 i białe mk3 też są fajne,po prostu na czarny zawsze jest modaale czerwony jest szybszy
-
ochydne trolle!
po zakupie trzeba bylo zalegalizowac sztosiwo, duzo jezdzenia, troche stania w kolejkach, najwiecej oczekiwania na wszystkie papiery i w koncu zarejestrowalem czarnucha, dla dociekliwych calkowity koszt rejestracji wyniosl 1500 z oc na pol roku W miedzyczasie wymienilem podstawowe elementy eklsploatacyjne: filtry, olej, rozrzad, swiece, itp. takze wyszedl pierwszy problem jakim bylo przerywanie i nierownomierna praca silnika powod okazala sie banalny, przerdzewial przewod paliwowy nad zbiornikiem( pierwsze oznaki prawdziwego swifta, ruda daje sie we znaki od poczatku uzytkowania )
Wjezdzajac sie w auto i je poznajac, zaczynalem doswiadczac coraz czesciej tego czego doswiadcza kazdy uzytkownik dzitiaja, nieokreslony banan na twarzy, przy wyprzedzaniu, rozpedzaniu, pokonywaniu zakretow... poprostu przyjemnosc z jazdy byla niesamowita, nie sadzilem ze auto tak kartonowe i z tak malym silnikiem moze sprawiac tyle frajdy z jazdy( zreszta teraz tez sprawia ), jednak powoli zaczynal doskwierac takze niedosyt, w glowie zaczynaly rodzic sie plany....
i wymienilem irytujaca mnie alu galke na przyjemna w dotyku skorzana gale, jacky auto sport
p.s. sorry za mala ilosc zdjec ale czesc z nich poszla w sina dal po awarii kompa
-
Ładny, czarny GTi
Te auta mają coś w sobie...Gdzie nabyłeś taką gałkę? Moja w Swifcie też mi się nie podoba, a ta jest całkiem ładna.
Byłem na stronie tego jacky auto sport, ale nie sprzedają w detalu.PS. Wyczyść skrzynkę, bo pisać do ciebie nie można.
Wyświetla się "Mjecio przekroczył limit swojej skrzynki odbiorczej." -
Gdzie nabyłeś taką gałkę?
Moja w Swifcie też mi się nie podoba, a ta jest całkiem ładna.
Byłem na stronie tego jacky
auto sport, ale nie sprzedają w detalu.Na allegro są,wystarczy poszukać
-
dokladnie, sa na allegro wyczyscilem skrzynke
-
Siemasz Małolat Widzę, że nawet po kupnie Twoje GTI prezentowało się godnie. Fajnie fajnie, kolejny dżitiaj nie zmarnuje się gdzieś na złomie, życzę powodzenia i dużo cierpliwości
-
jaki malolat, prawdopodobnie najmlodszy uzytkownik gti w klubie dzieki a czy nie skonczy na zlomie to sie okaze, bo moja cierpliwosc tez ma swoje granice
-
jaki malolat, prawdopodobnie
najmlodszy uzytkownik gti w klubie dzieki a czy nie skonczy na zlomie to sie
okaze, bo moja cierpliwosc tez ma swoje graniceHmmm... ja tam też do starych nie należę Aktualnie parę dni jeszcze piękny wiek 20 lat
Pozdr.
-
Hmmm... ja tam też do starych
nie należę Aktualnie parę dni jeszcze piękny wiek 20 lat
Pozdr.No to jesteś bardzo dobry rocznik ;d