Sportowa Kiera , Swift mk3
-
Brzydka jest
-
czolem,
naba na pewno nie jest taka sama w Mk2 i Mk3...
pozdro -
Jak to nie, kupilem nabe z kierownica od Parucha, jezdzilem z nia jeden dzien (to sie nia nacieszylem ) po czym przed sprzedaza GS`a Mk3 kiere z naba odkupil Przemek i jezdzi ona w jego mk2 do teraz, sami to montowalismy i nie ma zadnych problemow oprocz braku bolcow do odbijania kierunkow.
-
Brzydka jest
Czyli masz taką z mk3 na sprzedaż, bo chcesz założyć "wartburgowską" z mk2.
Autor wątku ją od Ciebie odkupi i obaj będziecie zadowoleni -
a ja dalej podtrzymuję, że idealnym rozwiązaniem jest oryginalna
kierownica z wersji GS/GTI. Sam ostatnio taką zakupiłem do
swojej GLki. Jest nieporównywalnie wygodniej, kierownica jest
ładna (mi się podoba) i nie wymaga żadnych atestów ani naby. jak
się trochę poszuka, podzwoni to można taką kierę wyhaczyć za 5
dyszekPotwierdzam - sam mam takową i jestem mega zadowolony - podobna jest trochę do tej ze starszych Roverów serii 200
-
Czyli masz taką z mk3 na sprzedaż
Nie
, bo chcesz założyć
"wartburgowską" z mk2.
Nie pasuje bez wiercenie i pilowania, a nie jest tak piekna zeby chcialo mi sie to robic
Autor wątku ją od Ciebie odkupi i obaj będziecie zadowoleni
Nie
-
Nie pasuje bez wiercenie i pilowania, a nie jest tak piekna zeby
chcialo mi sie to robicAle mimo to dalej ta kiera od mk2 podoba Ci się bardziej?
Niewielu idzie pod prąd i chce zakładać starsze szpargały do nowszej generacji
-
Do Tico pewnie tez, skoro
pasuje kierownica z GTi/GS`aOdkopie temat, bo znalazlem kierownice ze swifta, ale nie mam pojecia czy podejdzie do tico. Spotkal sie juz ktos z taka jak na tej aukcji?
http://www.allegro.pl/item867289482_suzuki_swift_90_03_kierownica_w_super_stanie_okazj.html
-
Chciałbym jeszcze zaznaczyć
że dana kierka musi mieć atest i odpowiednią wielkość, bo inaczej nie przejdzie przeglądu to
raz a dwa jak Cię niebiescy zatrzymają to będzie ciepło. Mogą nawet dowód wziąć.Musi miec atest to fakt i nie być za mała... chyba 35cm średnicy musi mieć ??
Kiedyś policja mnie tak kontrolnie zatrzymała i zobaczył moją MOMO i się pytał czy sportowa - powiedziałem, że tak ale w tym była seryjnie w takiej limitowanej edycji (coś w tym jest bo mało ich jest) No i pytania pana policjanta się skończyły
-
miechomiecho to jest kierownica z 1.6 mk3, do tico podejdzie, bo wieloklin w mk3 i późniejszych jest identyczny ;D
-
miechomiecho to jest
kierownica z 1.6 mk3, do tico podejdzie, bo wieloklin w mk3 i późniejszych jest identyczny ;DDzieki za info a jak ze srednica? Podobna do tych innych wersji kiery?
-
miechomiecho to jest
kierownica z 1.6 mk3...Ja prowadziłem z taką kierą zwykłego 1.3 Dobra, nie zwykłego bo GLX-C
-
Dla mnie wazne jest to, zeby do tico spasowala No, ale nie bede wam tu spamowal
-
minimalna średnica koła kierwonicy wynosi 32 cm
-
Tutaj mają ciekawe naby i są również do Suzuki. Ktoś może miał styczność z nabami od tego gościa ? Bo planuję zakup takowej.
-
Tutaj mają ciekawe naby i są
również do Suzuki. Ktoś może miał styczność z nabami od tego gościa ? Bo planuję zakup
takowej.Linki nie ma...
-
Linki nie ma...
Już jest -> http://allegro.pl/item874676269_naba_naby_do_kierownicy_sportowej_promocja.html
-
Już jest -> http://allegro.pl/item874676269_naba_naby_do_kierownicy_sportowej_promocja.html
Nawet nie taka droga... Do tego jakaś kierownica z Norauto i do przodu
-
Miałem kiedyś taką , jest spoko .