[GTi mk2] Przemask84 Projekt: Renowacja Swifta GTi rocznik 89`
-
Dzisiaj Przemka Swift pod moja noga wyjezdzil drugie miejsce w w klasie w lokalnej pojezdzawce Przemek jak wroci to wrzuci foty i onboarda
Gratki
-
Dzisiaj Przemka Swift pod moja noga wyjezdzil drugie miejsce w w klasie w lokalnej pojezdzawce Przemek jak wroci to wrzuci foty i onboarda
Swojego oszczędza, a koledze auto katuje...
A teraz na poważnie - gratulacje z udanego startu
-
fajnie ;]]
ja mam bialy samochod, biale felgi i niebieskie nakretkiTobie wolno, jesteś hardcorem
-
Tobie wolno, jesteś hardcorem
i nie zapominaj o tym
-
Dlugo wyczekiwane, powszechnie podziwiane, absolutnie porzadane... White Rally Style Lans & Baunce Rims !
-
Dlugo wyczekiwane, powszechnie podziwiane, absolutnie porzadane... White Rally Style Lans & Baunce Rims !
hehe Ty to zawsze potrafisz fikuśnie pisać do rzeczy Krzychu hehe
lepiej powiedzta z którego jelcza te nakrętasy skołowaliście ?? :]
-
lepiej powiedzta z którego jelcza te nakrętasy skołowaliście ?? :]
Zender na Santockiej, 4,50 za sztuke, a sztuk jest 16 Beda jeszcze malowane na czerwono (chyba)
-
Zender na Santockiej, 4,50 za sztuke, a sztuk jest 16 Beda jeszcze malowane na czerwono (chyba)
taaaa no co Ty
-
Poproszę zdjęcie całego auta
-
Nie wiem czy moge Jak Przemek wyrazi zgode to wrzuce
-
Nie wiem czy moge Jak Przemek wyrazi zgode to wrzuce
Aż tak źle wyszło?
-
Aż tak źle wyszło?
Hehehe, nie, wyglada bardzo fajnie, ale jakby Przemek chcial to by sam wrzucil fotki, bo akurat dzisiaj robil zdjecia cyfrowka, a ja tylko komorka Ale jutro pewnie juz bedzie jakas szersza relacja, jak ogarniemy maly detal na 100%
-
Wątek trochę się zakurzył, więc czas go odświeżyć i opisać co zostało zmienione w aucie.
Przeszło miesiąc temu założyłem instalacje gazową II generacji na układzie Razmusa. Przejechałem na niej ponad tysiąc kilometrów. I jak do tej pory wszystko jest w porządku. Poza minimalnie odczuwalnym spadkiem mocy ale tylko na LPG. Do codziennego śmigania jak znalazł. I tak nie wiele aut jest w stanie mi podskoczyć. A kiedy w zasięgu wzroku pojawia się hunda. Magiczny guzior PETROL i ogień
Spalanie w mieście do 11 litrów gazu przy kręceniu silnika w zakresie od 3 do 5 tyś/o.
Trasa ok. 8 litrów przy prędkościach 110-150km/hKoszt tej przyjemności to 2500zł.
A tak to wygląda:
Czas trochę pociemniać a dokładniej szyby. Pod folię poszło 5 sztuk.
Tylnia – 20%
Tylnie boczne – 35%
Przednie boczne – 50%Koszt: 380zł
Moim zdaniem efekt piorunujący:
A w kieszeni zagościł pilot do centralki i alarmu
Koszt 600zł
W między czasie było zrobione też parę drobiazgów, typu brzęczyk informujący o zapalonych światłach przy uchylonych drzwiach.
Ostatnimi czasy sporo czasu zajęło mi i Krzyśkowi renowacja felg stalowych, o których było wcześniej. A tak to wygląda na aucie.
Wkrótce kolejne mody
-
Fajnie tylko GTI i gaz trochę szkoda.
Co do szyb to jak się nie mylę to przód można mieć max 30% przyciemniony :lizulizu: ale za to efekt jeszcze przy czerwonym aucie Super!
Ogólnie Super Bryka!! -
Mmmm czerwone GTi to jest to czarne też ma swoje uroki ale,czerwone ah ah a z przyciemnionymi szybami też fajnie wygląda
-
Mmmm czerwone GTi to jest to czarne też ma swoje uroki ale,czerwone ah ah a z przyciemnionymi szybami też fajnie wygląda
czar pryska, kiedy zaczyna lecieć zapach gazu z rury
-
A ja Przemka rozumiem, ceny benzyny znów szybują nie wiedzieć czemu, a nie oszukujmy się, LPG jest w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem, żeby nie powiedzieć: jedynym ratunkiem. Jak się dużo jeździ zwraca się dość szybko, a czasem kasę, która normalnie byłaby przeznaczona na paliwo lepiej wydać na doprowadzanie autka do ideału. Gratuluję pięknego GTi:)
Pozdrawiam
-
Co do szyb to jak się nie mylę to przód można mieć max 30% przyciemniony :lizulizu: ale za to efekt jeszcze przy czerwonym aucie Super!
Ogólnie Super Bryka!!Zgadza się pierwsze zatrzymanie przez policje i dowodzik leci ale czego nie robi się dla pięknego wyglądu
-
A ja Przemka rozumiem, ceny benzyny znów szybują nie wiedzieć czemu, a nie oszukujmy się, LPG jest w tej sytuacji dobrym rozwiązaniem, żeby nie powiedzieć: jedynym ratunkiem. Jak się dużo jeździ zwraca się dość szybko, a czasem kasę,
która normalnie byłaby przeznaczona na paliwo lepiej wydać na doprowadzanie autka do ideału. Gratuluję pięknego GTi:)
Pozdrawiamto jest jego sprawa, forum jest od tego, że każdy może wyrazić swoją opinię, ja na bank nie doprowadzał bym auta do stanu funkiel nówka, żeby wsadzić LPG ...
Nie chcesz wydawać pieniędzy na PB, kup sobie diesla ... albo Uno Fire przerób na gaz, przerabiać GTi to profanacja -
I tak jest 2x szybszy na LPG niz 8v na PB, wiec jak sie duzo jezdzi to normalna sprawa I znowu sie zacznie dyskusja, ze Gti to osmy cud swiata i ze gaz to zbrodnia