[gti] podlaczenie shift lighta
-
kupilem niedawno na allegro ale mam problem z podlaczeniem moze ktos pomoze?? sa 3 kable jeden + drugi - to wiem jak ale zostaje czerwony trzeba go do kompa podlaczyc tylko pod ktory kabel??
z gory dziekuje za pomoc!! link do shifta ktorego mam http://www.allegro.pl/item181567398_w_pelni_regulowany_shift_light_od_dabtunera.html -
[color:"blue"]Witam
Pomijając po co to i dlaczego tak drogo (175 zeta za lampkę to dużo ). Musisz podpiąć się pod kabel sygnałowy licznika albo bezpośrednio pod układ halla.
-
Witam
Pomijając po co to i dlaczego tak drogo (175 zeta za lampkę to dużo ). Musisz podpiąć się pod
kabel sygnałowy licznika albo bezpośrednio pod układ halla.175 zeta to tanio za Auto Meter,
dlugi kabel pod synal z obrotki lub cewki , jak chcesz mozesz wyjac zegary i z tylu w obr jest srubka oznaczone literka "T" i tam mozesz podpiac ten kable albo przeciagniac po mache i podpiac sie pod cewke
powodzenia
-
175 zeta to tanio za Auto Meter,
dlugi kabel pod synal z obrotki lub cewki , jak chcesz mozesz wyjac zegary i z tylu w obr jest
srubka oznaczone literka "T" i tam mozesz podpiac ten kable albo przeciagniac po mache i
podpiac sie pod cewke
powodzeniaAle to nie jest Auto Meter bo ten zapewne by kosztowal ponad 200zl
-
Witam
Pomijając po co to i dlaczego tak drogo (175 zeta za lampkę to dużo ). Musisz podpiąć się pod
kabel sygnałowy licznika albo bezpośrednio pod układ halla.tak??? to powiedz gdzie kupilbym taniej
-
tak??? to powiedz gdzie kupilbym taniej
[color:"blue"] MI to nie jest potrzebne więc nie oriętowałem się w temacie. Dla mnie jest to lampka (zwał jak zwał).