Zadbany samochód
-
Otomoto Stan kolekcjonerski i adekwatny do opisu jak się patrzy
-
35000 tysi za takiego poobijańca...
-
35000 tysi za
takiego poobijańca...Cena akurat adekwatna te wersje w przyzwoitym stanie chodzą po 60 tys., w stanie kolekcjonerskim po 90-100 tys.
-
Cena akurat
adekwatna te wersje w przyzwoitym stanie chodzą po 60 tys., w stanie kolekcjonerskim
po 90-100 tys.Sorry, że to napiszę, ale jak dla mnie trzeba być lekko szurniętym, żeby płacić za takiego starego Merca 60 tys., a 100 tys. to już w ogóle debilizm do kwadratu. Rozumiem gdyby to było Ferrari albo Lamborghini, ale Mercedes przy nich to marka dla plebsu...
-
Sorry, że to
napiszę, ale jak dla mnie trzeba być lekko szurniętym, żeby płacić za takiego
starego Merca 60 tys., a 100 tys. to już w ogóle debilizm do kwadratu. Rozumiem
gdyby to było Ferrari albo Lamborghini, ale Mercedes przy nich to marka dla
plebsu...Jakby nie patrzeć jest to już klasyk, do tego rzadka wersja USA i jeszcze 500E, wszystko to składa się na taką cene. Dla mnie w sumie to też trochę paranoja, i aż zaczynam myśleć czy nie kupić jakiegoś ładnego W124 i mieć go "na niedziele" a na co dzień pucować w garażu i w razie gdybym kiedyś nagle potrzebował kasy sprzedać W końcu teraz te auta zaczynają tylko przybierać na wartości
-
Cena akurat
adekwatna te wersje w przyzwoitym stanie chodzą po 60 tys., w stanie kolekcjonerskim
po 90-100 tys.parę lat temu znalazłem nawet wystawionego za 150.000PLN.
Mimo, że to super auto (chętnie bym takim śmigał) to niezależnie od stanu jednak takie ceny są z kosmosu -
Jakby nie patrzeć
jest to już klasyk, do tego rzadka wersja USA i jeszcze 500E, wszystko to składa się
na taką cene. Dla mnie w sumie to też trochę paranoja, i aż zaczynam myśleć czy nie
kupić jakiegoś ładnego W124 i mieć go "na niedziele" a na co dzień pucować w garażu
i w razie gdybym kiedyś nagle potrzebował kasy sprzedać W końcu teraz te auta
zaczynają tylko przybierać na wartościI załóż sobie jeszcze turban i klapki
Ten samochód mi się z tym kojarzy
-
I załóż sobie
jeszcze turban i klapki
klik
Ten samochód mi się
z tym kojarzyA czemu akurat W124 z arabami ci się kojarzy skoro na tym filmiku nawet mercedesa nie ma a co dopiero W124?
-
W PL nie przeszłoby takie coś... byłoby śmiesznie, ale tylko do pierwszej pozimowej wyrwy w asfalcie.
-
A czemu akurat W124
z arabami ci się kojarzy skoro na tym filmiku nawet mercedesa nie ma a co dopiero
W124?Jasny Mercedes zawsze kojarzy mi się z bliskim wschodem.
-
Jasny Mercedes
zawsze kojarzy mi się z bliskim wschodem.Na takie skojarzenie bym nie wpadł
-
Na takie
skojarzenie bym nie wpadłDubai style itp.