Driftingowe Mistrzostwa Polski 2013
-
być może w niedzielę uda mi się zaglądnąć
-
być może w
niedzielę uda mi się zaglądnąćTo jak będziesz już coś wiedział więcej to pisz.
-
Jako, że z Płocka zrobiłem fotorelację to i z Załuża - Wujskiego też nie mogło zabraknąć.
Impreza bardzo mi się podobała i jeżeli w przyszłym roku również będzie się odbywać to jadę na pewno!A tutaj macie obiecane fotki w dużej ilości:
Dzień pierwszy (treningi, kwalifikacje) - sobota (17.08.):
C.d. po obiedzie...
-
Dzień pierwszy c.d.:
-
Dzień drugi (treningi, przejazdy TOP 16, TOP 8, TOP 4 i finałowe) - niedziela (18.08.):
-
-
W przerwie popisywał się Raptowny:
A tu prezentacja zawodników z TOP 16:
Kolega z BMW zakończył w tym momencie swój udział ukręcając wał:
Początek przejazdów TOP 16:
-
Drift-trike:
Walka o III miejsce (Hypki vs Opiela):
Finał (Stolarski vs Bochenek):
A na koniec udało mi się złapać nawet stopa:
Wyniki IV rundy DMP:
I miejsce - Bartosz Stolarski
II miejsce - Maciej Bochenek
III miejsce - Grzegorz HypkiP.S. Jeśli ktoś uważa, że zdjęć było dużo to uświadamiam go, że to tylko 1/3 moich wszystkich fotek...
-
Jako, że ostatnio natchnięty dziwnym duchem driftingowej braci założyłem sobie konto na YT i stworzyłem swój kanał to wrzuciłem wszystkie filmiki jakie nakręciłem w Płocku i Załużu-Wujskiem.
4 dni wrzucania, 335 filmików i voila!
Oto jest driftingowa telewizja zlosnikiowa!
Linka do kanała: BPX33Sądzę, że najpóźniej jutro wszystko ruszy (dziś jeszcze trzeba wprowadzić kilka poprawek kosmetycznych).
-
W ostatni weekend (28-29 września) odbyła się na torze Poznań ostatnia 5. runda DMP połączona z 6. rundą Drift Allstars Europe. Jako, że drifting wciągnął mnie już chyba na dobre to nie mogło mnie tam zabraknąć...
Jak zwykle nakręciłem setki filmów i zrobiłem kilkadziesiąt zdjęć, więc część fotek wrzucę, a chętnych do oglądania filmów zapraszam do linku podanego wcześniej. -
-
-
Tak, tak to też driftowóz:
-
-
Final battle (Carzasty vs Trela):
Podium zawodów w Poznaniu :
- Marcin "Stevie" Carzasty
- Paweł Trela
- Krzysztof Romanowski
-
Podium Drift Allstars European Championship 2013:
- Juha Rintanen (Finlandia).
- Janis Eglite (Litwa).
- Dawid Karkosik (Polska).
I na koniec trofea Juhy Rintanena:
-
Drifting wciągnął mnie na dobre i w tym roku byłem już na dwóch rundach (Poznań i Kielce).
Z Kielc mam jeden dość fajny filmik:Który został potem użyty przez bardziej profesjonalny zespół:
Szkoda tylko, że nie zostały napisane podziękowania jak się umawiałem, ale cóż... Życie!