Driftingowe Mistrzostwa Polski 2013
-
Byłem tylko w niedzielę. Był to raczej wyjazd na spontanie niż jakieś wcześniejsze planowanie. Jak odjeżdżaliśmy to patrzyłem czy stoi ktoś przy twoim aucie co by pogadać o swiftach.
-
Ciężko tam mieli,
bo ciasno przy tym stadionieAle "tylko" trzech zrobiło sobie prawdziwe kuku. A ja stałem w takim miejscu, gdzie wszyscy się rozbijali (50 metrów ode mnie).
Drugiego dnia jak już jeździli w parach to kręciłem na zmiany raz prowadzącego, raz tego z tyłu. No i podczas pojedynku Romanowski vs Colfer, prowadzącym był ten drugi i to jego kręciłem. Gdy przejechał obok (a ja "sunąłem" kamerą za nim) zauważyłem kątem oka, że wszyscy ludzie [motyla_noga]ą ode mnie, więc wtedy zorientowałem się, że coś jest nie tak. Odwróciłem głowę, a 3 metry ode mnie stało BMW Romanowskiego leżące na boku z urwanym lewym przednim kołem i wyciekającym olejem silnikowym... -
Byłem tylko w
niedzielę. Był to raczej wyjazd na spontanie niż jakieś wcześniejsze planowanie.Ja byłem i w sobotę i w niedzielę i nie żałuję. No i mój też był tak nieco na spontanie, bo do końca nie wiedziałem czy pojadę, ale teraz nie żałuję.
A w sumie to żałuję, że dopiero teraz pierwszy raz pojechałem, bo jest super!Jak
odjeżdżaliśmy to patrzyłem czy stoi ktoś przy twoim aucie co by pogadać o swiftach.Siedziałem do samego końca, więc mogłeś się nie doczekać... Odjeżdżałem o jakiejś 18:15.
-
czad
R34 w okleinie toyota
-
Nocowałeś w samochodzie czy na jakiejś stancji?
Czy wracałeś na noc do domu?
-
Nocowałeś w
samochodzie czy na jakiejś stancji?Ciocia mnie przygarnęła na tą jedną nockę.
Czy wracałeś na noc
do domu?W sumie dla chcącego nic trudnego, bo przejazd w jedną stronę to maks. 1:30 h.
-
czad
R34 w okleinie
toyotaA co tam... Ważne, że sponsor jest.
-
Volki z ostatniego zdjecia mnie kuszą, są takie chinole i nawet nie drogie
-
Volki z ostatniego
zdjecia mnie kuszą, są takie chinole i nawet nie drogieMówisz o tych z auta Przygońskiego?
-
Sorry, Skomorucha, przynajmniej tak widzę na szybie. r34 marki Toyota
-
No fajne są!
-
-
Mi się bardziej "Advany" podobają, mają cieńsze ramiona i wydaje mi się, że to one leżałyby lepiej na Swifcie. Inna sprawa, że ja na chińczyki się nie zdecyduję i jeśli miałbym kupować felgi to szukałbym tych z ITR. A jakbym miał iść na łatwiznę i nie szukac po forach to Dezenty V + umalowanie na czarno
-
http://allegro.pl/felgi-japan-racing-jr3-15-golf-ford-aveo-jdm-i3325329113.html
Dobre - do Suzuki by podeszły i do ojcowego Golfa/Lanosa - 2 rozstawy śrub
-
To jak. Jednak nikt się nie wybiera do Sanoka na drifting?
Wstęp będzie płatny, ale symbolicznie i w jego cenie mamy ubezpieczenie:
Sobota - 10 zł
Niedziela - 10 złA tutaj macie mapę terenu:
-
być może w niedzielę uda mi się zaglądnąć
-
być może w
niedzielę uda mi się zaglądnąćTo jak będziesz już coś wiedział więcej to pisz.
-
Jako, że z Płocka zrobiłem fotorelację to i z Załuża - Wujskiego też nie mogło zabraknąć.
Impreza bardzo mi się podobała i jeżeli w przyszłym roku również będzie się odbywać to jadę na pewno!A tutaj macie obiecane fotki w dużej ilości:
Dzień pierwszy (treningi, kwalifikacje) - sobota (17.08.):
C.d. po obiedzie...
-
Dzień pierwszy c.d.:
-
Dzień drugi (treningi, przejazdy TOP 16, TOP 8, TOP 4 i finałowe) - niedziela (18.08.):