Skoda Auto Lab
-
Ciekawe po ilu imprezach muszą gruntownie pucować tapicerki
-
Nie wiem, wiem że dwa dni przed moją wizytą mieli 1000 zwiedzających i jeden pas się zepsuł (nie trzymał jak powinien). Mój trzymał prawidłowo, ale wyglądał jak wyjęty krowie z pyska
-
To jest to miasteczko Skody przy M1 w Markach?
-
Tak
P.S.
Na wygraną w konkursie moźesz liczyć tylko jak masz po 1000pkt. z każdej konkurencji -
Tak
P.S.
Na wygraną w
konkursie moźesz liczyć tylko jak masz po 1000pkt. z każdej konkurencjiNic nie wygram, bo się tam nie wybieram
-
I tak byś nie wygrał
-
Fajna karuzela, a i kręcone beczki niczego sobie...
Ogólnie - warto się tam wybrać? Jak oceniasz? -
Na pewno lepsze niż kiepski film
Ogólnie mi się podobało. Auto w przekroju fajne, dachowanie fajne, "stłuczka" może być, symulatory do konkursu raczej mało realistyczne, ale tłumaczą to, co potrzeba.
Dla przeciętnego kierowcy kilka fajnych ciekawostek (jak działa zawieszenie, skrzynia biegów, jak wyglądają różne czujniki itp.)
-
Czy "stłuczka" to wózek puszczany ze wzniesienia parę metrów w dół?
Zachęciłeś mnie, gdy będę miał wolny dzień, zabiorę dzieciaki i pojadę.
-
Około 3m kilka stopni nachylenia. Pierwszy zjazd przy prędkości 5km/h, a drugi nie zdradzę
P.S.
Ubierz się ładnie bo zdjęcia robią -
Czy "stłuczka" to
wózek puszczany ze wzniesienia parę metrów w dół?
Zachęciłeś mnie,
gdy będę miał wolny dzień, zabiorę dzieciaki i pojadę.Do Marek będziesz jechał, czy to akcja ogólnopolska?
-
Do Marek będziesz
jechał, czy to akcja ogólnopolska?Do 9 grudnia jest w Warszawie, potem jedzie do Krakowa. A jak pojedzie z Krakowa to wtedy M@rek skorzysta, bo będzie w trójmieście
-
Około 3m kilka
stopni nachylenia. Pierwszy zjazd przy prędkości 5km/h, a drugi nie zdradzęAha. Na tym pierwszym już jechałem parę lat temu na pikniku lotniczym w Góraszce - policmajstry warszawscy przywieźli. Przyznam, że szału nie zrobiło na mnie.
P.S.
Ubierz się ładnie
bo zdjęcia robiąŁaaa... Więc założę czapkę-niewidkę.
-
Do Marek będziesz
jechał, czy to akcja ogólnopolska?Do Marek będzie mi najbliżej. Chyba, że poczekam do lata 2013 w 3mieście, ale raczej spróbuję się wyrwać pod Wawę.
-
Aha. Na tym
pierwszym już jechałem parę lat temu na pikniku lotniczym w Góraszce - policmajstry
warszawscy przywieźli. Przyznam, że szału nie zrobiło na mnie.Bo w sumie nie robi szału
A jakbyś najpierw wsiadł do dachowania to pewnie już w ogóle całkiem bez emocji by było...Łaaa... Więc założę
czapkę-niewidkę.Foty tylko dla Ciebie i tylko jeśli chcesz
-
Bo w sumie nie robi
szału
A jakbyś najpierw
wsiadł do dachowania to pewnie już w ogóle całkiem bez emocji by było...Napiszę tak : przyzwyczaiłem się . Parę razy próbowano mnie zabić w powietrzu, nie spodziewam się więc szczególnych wrażeń w skodzie . Ale dla moich smarkaczy będzie to ciekawe doświadczenie. Przekonałeś mnie.
Więc muszę się wyrobić do 9 grudnia.Foty tylko dla
Ciebie i tylko jeśli chceszAhaaa... Myślałem, że do ich autopromocji.
-
Byłem dziś w Markach. Specjalnie z dzieciakami pojechałem.
Dziś wstęp był za darmo. Spędziliśmy w namiotach prawie 3 h... Moim chłopakom się podobało, mnie też. Troszkę "nachalne" panie obsługujące (no, ale za to im płacą ), jednak miłe i sympatyczne.
Obejrzałem Citygo i usportowioną Octavię. Auta fajne, ale, qrna, wciąż drogie...
Dałem się "zdachować" - pierwszy raz poczułem potęgę działania pasów. Poza tym było tak, jak myślałem; w samolocie lub szybowcu wrażenia są większe . A może i w samochodzie byłoby więcej adrenaliny, gdyby działo się to w realu...
Testy przeszedłem (w konkurencji EKO spaliłem 5 l/100km, w bezpieczeństwie wszystko zaliczone oprócz prędkości - ale wystarczy raz minimalnie przekroczyć i po ptokach ).
Ogólnie polecam, wycieczka udana. Konkluzja moich dzieci: trzeba ZAWSZE zapinać pasy i pamiętać wieczorem o odblaskach. Znaczy - warto było pojechać.
Dzięki za info, Mariuz. -
Obejrzałem Citygo i
usportowioną Octavię. Auta fajne, ale, qrna, wciąż drogie...Rapida widział? Ja w sumie nie widzę powodu, dla którego miałbym dopłacać do zwykłej Octavii mając przed nosem Rapida
A citigo to pomyłka
BTW. Zdążyli pasy wymienić u pasażera z przodu?
Jak się siedziało zapiętym w wymemłane pasy?
-
A citigo to pomyłka
Dlaczego... jeśli cena z klimatyzacją zeszła by poniżej 30 tys to czemu nie...
Zresztą i tak jest najtańsza z "trojaczków" nr 2...
Fakt, wygląd moim zdaniem mniej miły dla oka niż Up'a, ale w końcu to tylko Skoda
-
Dlaczego... jeśli
cena z klimatyzacją zeszła by poniżej 30 tys to czemu nie...Właśnie dlatego, że po doliczeniu dodatków wychodzi kwota niewiele niższa od Rapida. No chyba że ktoś lubi jeździć "puszką"
Citigo z rozsądnym wyposażeniem kosztuje prawie 42 tysiące. Fabia z podobnym wyposażeniem kosztuje ok. 47, a rapid 53 tysiące.
A teraz stań przed Citigo i powiedz, że jest warta tych 40 tysięcy, a jednocześnie nie warto dopłacić do Fabii albo Rapida.Albo że warto za 30000zł kupić auto, które nawet w opcji nie wyjedzie z salonu z radiem