Kupiłem GPS'a
-
Był dziś "wielkie
otwarcie" w Euro RTV Agd i kupiłem Tomtom'a XL. Z ceny 519 zeszli na 399 zł.
W niedzielę
sprawdzę na trasieJak teraz wygląda pokrycie Polski w procentach?
Ja bym wolał wziąć jakąś najtańszą, z Biedronki nawet za niecałe 200zł i wrzucić tam Automapę.
-
Ja bym wolał wziąć
jakąś najtańszą, z Biedronki nawet za niecałe 200zł i wrzucić tam Automapę.poszukaj na alledrogo giepkow firmy vordon
w srodku to to samo co larkmam taki i nie narzekam xD
a kupilem za 120 zl + wysyłka -
Automapę.
A ja pierwszy raz znalazłem punkt poza szczegółową mapą w AM.
"Łysa Polana" -
Był dziś "wielkie
otwarcie" w Euro RTV Agd i kupiłem Tomtom'a XL. Z ceny 519 zeszli na 399 zł.
W niedzielę
sprawdzę na trasieCena dobra.. jak na Euro..
pewnie w CH Morena?
oooo to mogłęś mnie widzieć... -
Cena dobra.. jak na
Euro..
pewnie w CH Morena?No ba
oooo to mogłęś mnie
widzieć...I nawzajem, i nawzajem. Byłem około 14,00.
-
Jak teraz wygląda
pokrycie Polski w procentach?Miejscowość Rutka Tartak znalazł. Ulicę Młynarską w Rutce Tartak znalazł, numeru domu nie znalazł.
Ja bym wolał wziąć
jakąś najtańszą, z Biedronki nawet za niecałe 200zł i wrzucić tam Automapę.Cóż. Ostatnio w Biedronkach nie ma GPS-ów.
-
Ja bym wolał wziąć jakąś najtańszą, z Biedronki nawet za niecałe 200zł i wrzucić tam Automapę.
A ja wybrałem navi Manta GPS440 Easy Rider (z transmiterem FM) z zainstalowaną MapąMap i jestem zadowolony. Kosztowała 220zł i jak najbardziej spełnia moje oczekiwania.
Jedyny problem to gorsza widoczność, gdy na ekran bezpośrednio padają promienie słoneczne.
Wcześniej korzystałem z Lark-a (3.5"), a ten ekran jest większy 4.3", ale jednocześnie nie za wielki, przez co wielkość obrazu jest w sam raz i nie trzeba się wpatrywać, jak również nie jest za duży, jak "telewizor LCD". -
Sharky - mam tę samą navi, tylko zamiast MapyMap wolałem Automapę wrzucić.
"Bolą" mnie w niej 2 rzeczy - długo odnajduje satelity i to co napisałeś - słaba widoczność w słoneczne dni -
"Bolą" mnie w niej 2 rzeczy - długo odnajduje satelity i to co napisałeś - słaba widoczność w słoneczne dni
Jeżeli navi uruchomię poza samochodem to odnalezienie satelit nie trwa dłużej niż 30 sekund.
W przypadku uruchomienia wewnątrz auta czas wydłuża się do ok. 1 min. -
Wróciłem i co mogę napisać o swoim Tomtomie? Świetnie poprowadziła mnie "pani" z maszynki tam i s powrotem. Jedyne czego nie było w programie to rondo w Rutce Tartak oddane do uzytku dwa miesiące temu. Drogi alternatywne odczytuje bez wahania i prowadzi jak po sznurku