Jestem motocyklistą
-
A wzw z tym, że zakupiliśmy myjkę ciśnieniową (blekenddeker hyba?) to umyłem se motóra. Mycie to pikuś ale potem to wszystko wypucować? Hej
-
Ciekawie to z tyłu
wygląda jak taki tył mini autka.Mi się kojarzy z Peugotem 206/307
-
A wzw z tym, że
zakupiliśmy myjkę ciśnieniową (blekenddeker hyba?) to umyłem se motóra. Mycie to
pikuś ale potem to wszystko wypucować? HejNo tak niektórzy motocykliści to przecież połowe czsu albo i więcej spędzają na czyszczeniu swojej maszyny szmatką.
-
Mi
się kojarzy z Peugotem 206/307Boczne to rzeczywiście chyba od 206 ma
-
No tak niektórzy
motocykliści to przecież połowe czsu albo i więcej spędzają na czyszczeniu swojej
maszyny szmatką.No ja nie przesadzam. Ale chromy must błyschtschetz
-
No ja nie
przesadzam. Ale chromy must błyschtschetzTylko warstwy chromu nie spoleruj
-
Tylko warstwy
chromu nie spolerujSie drugą warstwę położy
-
No ja nie
przesadzam. Ale chromy must błyschtschetzNo pewnie to uroki jazdy motorkami.
-
No pewnie to uroki
jazdy motorkami.Nooo ja bym powiedział trochę inaczej. Motór, fakt, ma wyglądać ale jazda to nie wygląd a wolność. Nawet żona się zdziwiła, jak ostatnio pojechałem do bankomatu po kaskę na ziemię. Zauważyła mnie jadąc do domu autobusem a był a jakieś 500 metrów od domu. Właśnie się mijaliśmy. Zanim doszła z przystanku do domu ja zdążyłem dojechać do bankomatu, wziąć kaskę i wrócić. Aha! I nie przekroczyłem dozwolonej prędkości
-
Może nie robiłe przy Virażce ale byłem Virażka na zlocie motocyklistów pod nazwą "Pierwsza Pomorska Majówka Gołuń 2011". Kto nie był niech żałuje!
Jak obrobię zdjęcia to wrzucę. A może na kuncik motocyklistów? Pomyślę. Hmmm.
-
I Ty sie publicznie w tym kasku pokazujesz .
Zmień to na coś lepszego. -
I Ty
sie publicznie w tym kasku pokazujesz .
Zmień to na coś
lepszego.Yyyyy, w jakim kasku? Bo mam dwa. Jeden do jazdy "w koło komina" a drugi na trasy. To w którym?
-
Myśle o tym
-
W takich kaskach to jeżdżą najtwardsi choperowcy. Nooo, może bez daszka
-
yhym
Kask na styropianie i piance tapicerskiej o tym marzą prawdziwi twardziele bo taki kask nic nie wytłumia -
Eh! Nie ma czasu. Jeszcze Subaryna zaczyna mi wariować na Junkersie i muszę jechać do serwisu. A czasu mało oj mało
-
No co jest motocykliści? Nic się nie dzieje?
Na zachętę kilka fotek ze zlotu w Gołuniu (Kaszuby).
[img:center]http://images38.fotosik.pl/857/ca0d0a6b9a6512ffmc.jpghttp://[/img]
-
Regulacja katamarana kosztowała całe 50PLN (w tym: wymiana filtra czynnika płynnego-15PLN, uzupełnienie płynu do lubryfikacji zaworów-35PLN). Diagnostyka komputerowa i regulacja-gratis.
Aaa, bym zapomniał Od powrotu z Gołunia nie jeździłem na motórze
-
Też dołączę niedługo do grona motocyklistów.
Co prawda będę miał tylko 125 ccm, ale to już motor!!! -
Małe pojemności na początek są OK . Ale pamiętaj apetyt rośnie w miarę jeżdżenia.