Jestem motocyklistą
-
Dobrze
Powodzenia i do spotkania na trasie -
Dobrze
Powodzenia i do
spotkania na trasieDzięki i wzajemnie
-
Dasz radę z MZ-ką?
Oczywiście technicznie.MZ jest prosta w budowie, łatwa w naprawach i jak na swój wiek mało awaryjna. Trzeba tylko usunąć wszelkie patenty poprzednich użytkowników
-
Jeszcze nie grzebałem ale kupiłem nowe oponki: Pirelli MT66. Czekam na dostawę.
-
Dziś założyłem (aatam założyłem, Pan Oponiarza założył ) nowe oponki. Do 200 km mam jeździć z wyczucie aby laczki się dotarły a później już "ogień"
-
Dziś założyłem
(aatam założyłem, Pan Oponiarza założył ) nowe oponki. Do 200 km mam jeździć
z wyczucie aby laczki się dotarły a później już "ogień"Super! To na następny sezon będą jak znalazł
-
Eee, jeszcze w tym poszaleję
-
Eee, jeszcze w tym
poszalejęDotrą się teraz, choć pogoda dopisuje póki co więc faktycznie możesz jeszcze pośmigać. Mi póki co chwilowo motor "przeszedł", ale dwa trzy dni i wróci z pewnością jeszcze prawko nawet nieodebrane ale wybieram się jutro w końcu
-
Dotrą się teraz,
choć pogoda dopisuje póki co więc faktycznie możesz jeszcze pośmigać.Miesięcznie robię ca 200km a do końca sezonu Dodatkowo kupiłem sobie [img:center]http://www.moto-akcesoria.pl/#[/img] takie ocieplenie buźki, to do listopada/grudnia powinienem dać radę. Aby tylko śnieg nie padał
Mi póki co
chwilowo motor "przeszedł", ale dwa trzy dni i wróci z pewnościąA czemu?
jeszcze
prawko nawet nieodebrane ale wybieram się jutro w końcuTo pikuś
-
Miesięcznie robię
ca 200km a do końca sezonu Dodatkowo kupiłem sobie
[img:center]http://www.moto-akcesoria.pl/#[/img] takie ocieplenie buźki, to do
listopada/grudnia powinienem dać radę. Aby tylko śnieg nie padałDobra sprawa. Ja tez zakupy pewnie zacznę od ochraniaczy, kurtek itp, oczywiście jak już będę bliżej zakupu motoru
A czemu?
Po ostatnich przygodach nawet w Swifcie się czuje niepewnie Ale to tak na świeżo jeszcze
To pikuś
Wiem, ino zapłacić trzeba
-
Od tygodnia jestem właścicielem swojego pierwszego motocykla - Suzuki Savage LS 650.
Za tydzień mam egz. na kat. A. -
Uuu! Tak od razu na głęboką wodę
-
Jaką głęboką ? To tylko chopper, więc poj. 650 na początek w zupełności wystarczy. A miała być Virażka 535... Ogarnę w najbliższych dniach motocykl i zamieszczę fotki, przed nadchodzącymi zmianami.
-
Aaaa! Jak choperek to
Czekamy na fotki. -
Mareczku, mogles sprawdzic co kryje sie pod tym oznaczeniem
-
A mogłem, mogłem
Coś ostatnio mam wstręt do myślenia -
Mój Savage w dniu zakupu, aktualnie szyba została zdjęta.
-
Mój Savage w dniu
zakupu, aktualnie szyba została zdjęta.Twardym cza być
-
Kurde, faaaajna maszyna Pogratulować i pozazdrościć zakupu
-
Dziś praktyka zdana za pierwszym razem, w końcu będzie można "legalnie" pojeździć :]