Jestem motocyklistą
-
Tonajlepiej malować na spokojnie kilka razy
Jak wszystko
-
Dziś rolki dotarły. Więc pewnie w nocy się założą
No chyba że mnie chęć na wino powstrzyma -
Właśnie przed chwilką poskładałem X9. Wymieniłem w końcu rolki i poskładałem wszystkie części do kupy. Nie każdy plastik po malowaniu wyszedł idealnie ale nie ma co się pieścić cza jeździć sezon ucieka. Pierwsza jazda próbna za sobą, komputer odnotował V-Max na poziomie 73km/h dodam że przeglądu nie mam do dziś
-
Właśnie przed chwilką poskładałem X9. Wymieniłem w końcu rolki i
poskładałem wszystkie części do kupy. Nie każdy plastik po malowaniu wyszedł
idealnie ale nie ma co się pieścić cza jeździć sezon ucieka. Pierwsza jazda próbna
za sobą, komputer odnotował V-Max na poziomie 73km/h dodam że przeglądu nie mam do
dziśA gdzie foto?
A przegląd to pikuś. Jedź na stację i Pan na pewno da Ci pieczątkę -
A gdzie foto?
A przegląd to pikuś.
m@rek gdzie ja Ci o 1.40 zrobie dobre zdjęcie telefonem
A po drugie trzeba go umyć. Jutro pojadę na stację bo dziś zmiana obuwnicza (10-18) a i akumulator coś nie domaga -
Foty
-
Przegląd zrobiony, paliwo zatankowane - nawinięte na koła 150km
A z czynności przy jednośladzie - umyty (na myjni niezła atrakcja) i niebieskie plastiki odświeżone. -
Przegląd zrobiony, paliwo zatankowane - nawinięte na koła 150km
A z czynności przy
jednośladzie - umyty (na myjni niezła atrakcja) i niebieskie plastiki
odświeżone.No to witaj wśród swoich
-
Kupiłem zestaw napędowy. Zębatka przód-16, tył-45 i łańcuch Xringowy DID wzmocniony. Czekam aż przyjdzie i bandzem motowac.
-
Dziś dotarła do mnie bardzo przykra wiadomość. W sobotę w nocy zginął w wypadku drogowym kolega motocyklista. Chłopak miał zaledwie 19 lat. Poznaliśmy się na zlocie w Gołuniu.
[*] -
Kolejna motocyklowa tragedia...zwolnijcie..
-
I dziś właśnie ten zestaw zamontowałem.
Najwięcej problemów miałem z zapięciem zabezpieczenia łańcucha. Łańcuch xringowy. Żeby go zapiąć (założyć zapinkę), trzeba ścisnąć ogniwo, założyć zapinkę i przesunąć ją aby wskoczyła na sworznie ogniwa. Maaaaasakra. W końcu poprosiłem brata zięcia (omc inżynier) i wspólnie i w porozumieniu zapięliśmy -
No może nie dziś a wczoraj, ale upiększyłem swoją lalunię:
Widzicie zmianę?
Dla mniej spostrzegawczych dodam, że na rant zbiornika i przód przedniego zderzaka zamontowałem tzw. "kedrę" w kolorze chrom. Niby nic a cieszy -
Widzicie zmianę?
Tak. Widziałem na Motomanii.
Dla mniej
spostrzegawczych dodam, że na rant zbiornika i przód przedniego zderzaka
zamontowałem tzw. "kedrę" w kolorze chrom. Niby nic a cieszyJeszcze wiecej chromu do polerki, jeszcze więcej...
-
Tak. Widziałem na
Motomanii.
Jeszcze wiecej
chromu do polerki, jeszcze więcej...Przyjdzie zima, bydymy polerować
-
Ja się pochwalę, że jutro pierwsza jazda z literką "L" na plecach Dawno nie jeździłem, ale myślę,że powoli powoli i będzie dobrze
-
No to powodzenia i czekamy na pozytywny wynik egzaminu
-
Niby nic nie grzebałem (oprócz umycia) ale kupiłem nowy kask
O taki:
[img:center]http://www.moto-akcesoria.pl/zdjs/akcesoria/216742_410_FR01_10.JPG&w=260&h=233[/img] -
Fajny
Atest ma?
Pewnie ma, bo Ty badziewia byś nie kupił -
No ma, ma I wentylację regulowaną
Przy 110km/h już mi tak w uszach nie huczy a przy jeździe w przedziale 60-90 to cichutko jak w niebie