Jestem motocyklistą
-
Być może dobrze
prawisz...jednak motorynka też miała małe kółka, lecz na na niej jeździło mi się
lepiej...Nie miała tylu wystających owiewiek błotników na boki. Pewnie dlatego.
-
Nie miała tylu
wystających owiewiek błotników na boki. Pewnie dlatego.Pewnie byłeś młodszy jak jeździłeś na trynce i nie pisłeś tyle
-
BTW ładna pogoda
nat możem byua cauy tydzień. Jeździłeś?Cały czas jeżdżę Co prawda tylko do pracy ale...
-
m@rek a Virago to
zułomGdybyś się na tym złomie przejechał to gdyby nie uszy uśmiech miałbyś dookoła głowy. Tylko nikt nie da Ci się przejechać
-
Gdybyś się na tym
złomie przejechał to gdyby nie uszy uśmiech miałbyś dookoła głowy. Tylko nikt nie da
Ci się przejechaćWielka mi heca. Motur któremu przez pierwsze lata produkcji w miejsce gdzie każdy inny ma bak montowano atrapę
W garażu mam jeszcze XJ i wierz mi że ta rzędowa 4 może więcej uśmiechu sprawić na twarzy niż 535 -
Wielka mi heca. Motur któremu przez pierwsze lata produkcji w miejsce
gdzie każdy inny ma bak montowano atrapę
W garażu mam
jeszcze XJ i wierz mi że ta rzędowa 4 może więcej uśmiechu sprawić na twarzy niż 535Ja mam 250 i jeden zbiornik, bez atrap. A jak wolisz inny motór, Twoja wola i skrzypce
-
I Ty masz się odwagę przyznać że masz 250ccm i się z mojego Piaggio X9 masz czelność naśmiewać
-
I Ty
masz się odwagę przyznać że masz 250ccm i się z mojego Piaggio X9 masz
czelność naśmiewaćNo mam
Weź tylko porównaj:
Chyba nie masz wątpliwości
-
Panie oba to motocykle i tego nie da się podważyć. Mój turystyk Twój chopper ale zawsze motocykl.
I jak już to taki (zdjęcia na moto włoskiej)
-
Szanowne grono!
Niniejszym
informuję, że dołączyłem do grona motocyklistów RP.
Oto moja Virażka:
Edit:
Wlepię kilka z
nowej sesji:
To ja i mój motór
A tu jeszcze kilka:
I odbłysk w chromie
.
-
Coś mi się wydaje że kilka cali za mały jak na Ciebie. Masz więcej jak 175cm wzrostu?
-
Nie. Tylko 173 i w tym wieku robię się coraz niższy.
-
Coś
mi się wydaje że kilka cali za mały jak na Ciebie. Masz więcej jak 175cm
wzrostu?A są motorowery na 190cm wzrostu? Nie chcę motocykla, bo nie mam prawka niestety i nie chcę skutera, bo na stołku jeździć nie będę!
Bo może zacząłbym na jakieś coś pomału odkładać kasiorkę
-
Nie. Tylko 173 i w
tym wieku robię się coraz niższy.Widać że jest Ci trochę przymaławy :), ale skoro się kurczysz będzie ok.
-
Pewnie byłeś młodszy jak jeździłeś na trynce i nie pisłeś tyle
Wtedy to jeszcze neta nie było jak na motorynce jeździłem
-
Wtedy to jeszcze
neta nie było jak na motorynce jeździłemNo to teraz pewnie alkohol i kilka kilo do przodu zaburzają Twoją równowagę
-
a ja miałem wczoraj przyjemność przejechać się nowiuteńkim hornetem prosto z salonu, dzięki uprzejmości sąsiada
-
[color:#3333FF]Panie oba to motocykle i tego nie da się podważyć. Mój turystyk Twój
chopper ale zawsze motocykl.W tym ustępie masz kupę racji W PoRD nie ma określenia dla pojęcia "skuter". Jest rower, motorower, motocykl.
Ale Ty jeździsz na skuterze a ja na motocyklu (czytaj: motórze) -
Szczęściarz u mnie nikt nic nowego nie kupił, ale mam umówioną jazdę na 2 letniej TDM jak wyjdę ze szpitala.
-
[color:#3333FF]Widać że jest Ci trochę przymaławy :),
Muszę Ci powiedzieć, że nie mam problemów z rozmiarami