SKOCZEK SPADOCHRONOWY PRZEKROCZY BARIERĘ DŹWIĘKU
-
Ciekaw jestem jak on po osiągnieciu zamieżanej lub bliskiej do niej prędkości otwoży czaszę
spadachronu... przeciez wyrwie go z tych szlekNo właśnie tego się chcę dowiedzieć, bo wszędzie piszą jak się dostanie na te 40 km, jak skoczy, jaką predkość osiągnie, kiedy spadochron otworzy, ale jak przetrwa takie przeciążenie to już nie napisali.
-
No właśnie tego się chcę dowiedzieć, bo wszędzie piszą
jak się dostanie na te 40 km, jak skoczy, jaką
predkość osiągnie, kiedy spadochron otworzy, ale
jak przetrwa takie przeciążenie to już nie
napisali.Zacznie hamować kilka kilometrów od ziemi (kiedy powietrze zacznie gwałtownie gęstnieć) - oby nie przekroczył prędkości, w której do hamowania potrzebna jest osłona termiczna wytrzymująca 5-6 tys. stopni C Normalnie nie powinien przekroczyć 100-200 km/h w locie swobodnym...
-
Ciekawy sposob na popelnienie samobujstwa
-
Ciekawy sposob na popelnienie samobujstwa
i jakie wrażenia przed śmiercią
-
i jakie wrażenia przed śmiercią
Może ma już dość tego marnego życia na tej pięknej kuli przytłoczony smogiem,spadek zapisany to po co iść do domu spokojnej starości
A może ma zamiar przelecieć przez kule Ziemską na drugą strone -
Może ma już dość tego marnego życia na tej pięknej kuli przytłoczony smogiem,spadek zapisany to po co iść do domu
spokojnej starości
A może ma zamiar przelecieć przez kule Ziemską na drugą stroneZakładając, że by była "dziura" w Ziemi na wylot i leciałby z prędkością 200km/h to przelot przez naszą planetę zajął by mu tylko trochę ponad 63 godziny
-
Zakładając, że by była "dziura" w Ziemi na wylot i leciałby z prędkością 200km/h to przelot
przez naszą planetę zajął by mu tylko trochę ponad 63 godzinyciekawy lot by był a po środku ziemi by się spalił
i uf gościa nie ma
-
Wszystko fajnie, tylko niech mi ktoś wytłumaczy, jak on w bezpieczny
sposób na tych kilkuset metrach ma zamiar wytracić prędkość i
bezpiecznie wylądować ???Normalnie i bliżej "matki ziemi" tym powietrze gęstsze, więc opór rośnie a prędkość spada. Na 300m tak jak planuje otworzyć spadochron jego prędkość będzie wynosić +- 50 m/s.
-
-
??? Swoją drogą 62 lata. Niezłą musi mieć kondychę.
i serce też...
-
czego to ludzie dla sławy nie zrobią
wszystko chodzi o kase jak się ma to wszystko można zrobić
nawet z księżyca skakać -
czego to ludzie dla sławy nie zrobią
wszystko chodzi o kase jak się ma to wszystko można
zrobić
nawet z księżyca skakaćo, z księżyca... to jest pomysł