Światła mijania
-
Zgasła mi lampka kontrolna świateł mijania, podejrzewałem że to żaróweczka na pulpicie ale niestety jest dobra. Co decyduje o zapaleniu lampki, czy włącznik świateł mijania czy przekażnik
-
Zgasła mi lampka kontrolna świateł mijania,
podejrzewałem że to żaróweczka na pulpicie ale
niestety jest dobra. Co decyduje o zapaleniu
lampki, czy włącznik świateł mijania czy przekażnikRozumiem ze swiatla swieca. Jesli swieca to nie powinna to byc wina przekaznika, aczkowliek sproboj na skrzynce bezpiecznikow podmienic przekazniki (pasuja) i sprawdzic.
Przy okazji dobrze sprawdzic czy bezpiecznik sie nie przepalil na skrzynce bezpiecznikow.
Jako ze lampka jest dobra to trzeba sprawdzic czy aby na pewno ma dobry styk z tablica. Podmien lampke wraz z gniazdem na inna (np z kierunkowskazow) i zobacz czy jest ok.Jesli swiatla swieca to kable zostaw na razie w spokoju.
Pozdrawiam
T. -
Rozumiem ze swiatla swieca. Jesli swieca to nie powinna
to byc wina przekaznika, aczkowliek sproboj na
skrzynce bezpiecznikow podmienic przekazniki
(pasuja) i sprawdzic.
Przy okazji dobrze sprawdzic czy bezpiecznik sie nie
przepalil na skrzynce bezpiecznikow.
Jako ze lampka jest dobra to trzeba sprawdzic czy aby na
pewno ma dobry styk z tablica. Podmien lampke wraz
z gniazdem na inna (np z kierunkowskazow) i zobacz
czy jest ok.
Jesli swiatla swieca to kable zostaw na razie w spokoju.
Pozdrawiam
T.
Światła mijania oczywiście świecą, bezpieczniki wszystkie sprawne, lampki też podmieniałem. -
Światła mijania oczywiście świecą, bezpieczniki wszystkie sprawne, lampki też podmieniałem.
To weź miernik i sprawdź, czy na tablicę prąd dochodzi do ścieżki gniażda tej żarówki.
-
Zgasła mi lampka kontrolna świateł mijania,
podejrzewałem że to żaróweczka na pulpicie ale
niestety jest dobra. Co decyduje o zapaleniu
lampki, czy włącznik świateł mijania czy przekażnikW Feli kontrolka jest dołączona równolegle do lewej żarówki - czyli decyduje przekaxnik