Swift MK2 GTi 90r
-
bardzo fajny projekt , mam nadzieje że uda się wszystko poskladać do kupy. Lakiernik widać się postarał , oby antykorozyjnie auto było dobrze zabezpieczone choć jak na te lata i tak jest w bardzo dobrym stanie !
-
prace cały czas trwają
niestety musieliśmy wyciągnąć deskę rozdzielczą bo spod niej leci woda do kabiny i trzeba to jeszcze poprawić.
Najważniejsze, że cały czas do przodu -
Niby dawno nic się nie działo ale jednak coś tam idzie do przodu, kilka części dojechało i dzisiaj silnik wylądował już na swoim miejscu, teraz już z górki miejmy nadzieje bo na zloty auto musi być gotowe
-
miło się ogląda , powodzenia w dalszych pracach
-
Jesteś tak jak masz wpisane w profilu z Poznania? Jeśli tak to będzie można zrobić w kwietniu mini spot, bo będę dwa razy (pierwsze dwa weekendy).
-
Jesteś tak jak masz
wpisane w profilu z Poznania? Jeśli tak to będzie można zrobić w kwietniu mini spot,
bo będę dwa razy (pierwsze dwa weekendy).Tak jestem z Poznania, jak będziesz to daj znać do kwietnia już powinno być wszystko gotowe
-
Tak jestem z
Poznania, jak będziesz to daj znać do kwietnia już powinno być wszystko gotoweTo jestem też chętny na mini spota Będzie przynajmniej okazja ruszyć mojego Gti z 5 letniej hibernacji
-
Ja będę na Motor Show Poznań jak co roku (1-3 kwietnia) tylko jeszcze nie wiem czy wszystkie 3 dni czy tylko sobota-niedziela.
A tydzień później wybieram się na Drift Masters GP na Tor Poznań.Jakby co można by się spotkać na Motor Show,a potem zrobić jakiegoś spota.
-
Niby dawno nic się
nie działo ale jednak coś tam idzie do przodufoty wysypało
-
foty wysypało
linki poprawione
-
Ja będę na Motor
Show Poznań jak co roku (1-3 kwietnia) tylko jeszcze nie wiem czy wszystkie 3 dni
czy tylko sobota-niedziela.
A tydzień później
wybieram się na Drift Masters GP na Tor Poznań.
Jakby co można by
się spotkać na Motor Show,a potem zrobić jakiegoś spota.no to widzimy się w kwietniu może ktoś jeszcze będzie chętny
-
jest postęp w pracach dopiero dzisiaj auto zostało odpalone ale ważne że wszystko działa jeszcze troche...
-
Hmm, ten sam olej docelowo chce zalać, ale u mnie w sklepie jest to bańka 5L..
-
ja kupilem w Inter Carsie bo akurat mieli na miejscu
-
A cóż to za korek oleju? :>
-
szukałem jakiś ciekawych bo mój już miał trochę dosyć i zdecydowałem się na takie coś...
-
Korek tuningowy, ale puszki filtra i gumy to sie wyczyscic nie chcialo
-
wiedziałem że ktoś to napisze dolot był założony tylko do odpalenia auta. czekam na kolanko i zakładam cos takiego
-
w końcu można było się kawałek przejechać niestety kilka rzeczy jest do poprawki ale mam nadzieje że obejdzie się bez większych kłopotów (felgi zmienię jak poskładam auto )
-
żeby nie było, że nic się nie dzieje już końcówka (felgi się polerują także na stalówki nie zwracać uwagi )