[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
co do boczków to nie potwierdzę, ale sądzę, że podnośniki będą pasowały. bo przeciez występowały 5d z elektryką drzwi, a przełączniki znajdowałysię w konsoli środkowej
-
co do boczków to
nie potwierdzę, ale sądzę, że podnośniki będą pasowały. bo przeciez występowały 5d z
elektryką drzwi, a przełączniki znajdowałysię w konsoli środkowejw konsoli środkowej mam przełączniki od szyb przednich, to elektryk będzie miał zabawe
nie widzialem jeszcze elektryki z tyłu w swifcie 5d (ogolnie aucie takiej klasy)
-
Czy to jest normalny efekt, że przy odpaleniu auta pierwszy raz, po nocy - jest zimno - plastiki mi hałasują łącznie z półką i głośnikami, a jak się rozgrzeje to wszystko, to hałasy się minimalizują? Poza tym ma ktoś może obudowe kolumny kierowniczej?
Poza tym zaraz wymieniam kanapę na starą welurową, która jest w 100% kompatybilna do auta, dowiedziałem się też o ceny obszycia poszczególnych elementów w autku:
-materiał 'nappa' czyli wszystkim znana ekoskóra
-cena za fotel przedni 300zł, za kanapę 350zł, a za boczki chce 100zł, utarguje trochę na boczkach i sobie obszyjeedit:
zmieniłem kanapę i wniosek jest taki, że kanapy 3d i 5d delikatnie różnią się od siebie -
Czy to jest
normalny efekt, że przy odpaleniu auta pierwszy raz, po nocy - jest zimno - plastiki
mi hałasują łącznie z półką i głośnikami, a jak się rozgrzeje to wszystko, to hałasy
się minimalizują?Dokładnie tak jest.
edit:
zmieniłem kanapę i
wniosek jest taki, że kanapy 3d i 5d delikatnie różnią się od siebieRóżnica to jest między kanapami z sedana, a hatchbacka...
-
Między 3d a 5d/sedanem jest różnica właśnie 3d nie ma tego jakby 'ścięcia' w przedniej części siedziska ułatwiającego wsiadanie .
-
Między 3d a
5d/sedanem jest różnica właśnie 3d nie ma tego jakby 'ścięcia' w przedniej
części siedziska ułatwiającego wsiadanie .po prostu jest bardziej dopasowane, nawet zawiasy podejrzewam, że mogą być inaczej wyprofilowane, bo w środkowej części kanapy miałem mało dziurę, teraz ładnie się pokrywa
-
Między 3d a
5d/sedanem jest różnica właśnie 3d nie ma tego jakby 'ścięcia' w przedniej
części siedziska ułatwiającego wsiadanie .Dokładniej to kanapa z sedana jest wyższa i węższa niż ta z hatchback'ów.
-
Ale tylko oparcie
-
Ale tylko oparcie
Co oznacza ze 5d 3d i sedan maja rozne kanapy a i fotele z przodu tez sie roznia na dole, plastiki z 5d do fotelikow z gti juz nie podchodza
-
Ale tylko oparcie
Nie, nie tylko.
-
Co oznacza ze 5d 3d
i sedan maja rozne kanapy a i fotele z przodu tez sie roznia na dole, plastiki z
5d do fotelikow z gti juz nie podchodzaFotele akurat podchodzą z sedana do hatchbacka bez problemu.
-
Fotele akurat
podchodzą z sedana do hatchbacka bez problemu.Mi z 3d bez plastikow, mocowanie bez problemu
-
Mi z 3d bez
plastikow, mocowanie bez problemuja tam GTi przykręcałem bez żadnych problemów całe ... nie wiem co tam u Ciebie nie pasowało
-
ja tam GTi
przykręcałem bez żadnych problemów całe ... nie wiem co tam u Ciebie nie pasowałoplastiki...
-
plastiki...
boczne ... co Ty gadasz
-
boczne ... co Ty
gadasznie no boczne są ok, ale te z tyłu foteli przednich po stronie kanapy - już nie
-
nie no boczne są
ok, ale te z tyłu foteli przednich po stronie kanapy - już nienie kojarzę szczerze o które chodzi
-
nie kojarzę
szczerze o które chodzino takie małe co osłaniają z tyłu po wewnętrznych stronach mocowanie/prowadnice foteli
-
Bo były tylko w mk4/mk5 W mk2/3 fotel nie ma mocowań do tych plastików
-
Bo były tylko w
mk4/mk5 W mk2/3 fotel nie ma mocowań do tych plastikówdokładnie