[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
No to czekamy aż
objedziesz swoim swiftem Mercedesa SL 73 AMG (R129). Bo myślę ze o panamerze
napiszesz jutro.BEZ KOMENTARZA.
-
Naprawdę bez komentarza.. czepianie się, żeby tylko czepić..
-
Ludzie! Wyluzujcie! Mam moderować agresywnie czy potraficie sami sie opanować?
-
Ludzie! Wyluzujcie!
Mam moderować agresywnie czy potraficie sami sie opanować?SirBufora by pasowało, bo już drugi raz szuka zaczepki w tym temacie.
-
Ja się tylko zastanawiam, jak będzie działała nowa strona-forum, gdy będziecie się tak zachowywać jak tu Czarno to widzę.
-
Pół żartem pół serio napisał, wyluzujcie
-
Śruba od regulacji obrotów mi się przekręca podczas jazdy na wysokich obrotach, tzn jest za luźno, ktoś może ma jakiś patent? : |
-
A tam przypadkiem nie powinno być nakrętki kontrującej ?
-
A tam przypadkiem
nie powinno być nakrętki kontrującej ?u mnie jest śruba (zresztą widzę ją tylko od góry i jest na płaski śrubokręt, ale trzyma się tak słabo, że mogę ją przekręcić palcem ; s
Jestem w trakcie malowania zacisków, pierwszy udało się odkręcić (dwie śruby 17 i jedna 14), a podczas próby odkręcenia drugiego zacisku złamałem grzechotkę... Więc pomalowałem na samochodzie.
Stan po demontażu, nawet dobry stan lakieru jak na spray z auchan za 15zł:
I po wyszlifowaniu, przemyciu, odtłuszczeniu oraz po pierwszej warstwie:
-
Ale dlaczego na czarno?
-
Ale dlaczego na
czarno?A to nie jesteś na bieżąco
Będę przemalowywał felgi oraz wstawki z przodu (te czerwone) na niebiesko, gdybym zostawił zaciski czerwone - powstałaby choinka, mogłem dać grafitowy albo coś, ale przy niebieskich felgach czarne zaciski powinny pasować -
ale przy niebieskich
felgach czarne zaciski powinny pasowaćRaczej nie będzie ich za bardzo widać.
Mogłeś na srebrno pomalować i to by był fajny zestaw. Ew. na szaro tak jak przed chwilą napisałeś. -
Raczej nie będzie
ich za bardzo widać.
Mogłeś na srebrno
pomalować i to by był fajny zestaw. Ew. na szaro tak jak przed chwilą napisałeś.oj wybierałem z dziewczyną, chciała czarny
teraz tak myślę, że szary też byłby dobry, ale z drugiej strony swift ma takie małe bębenki i tarcze, że nie ma co specjalnie tam eksponować -
oj wybierałem z
dziewczyną, chciała czarnyNo tak to wszystko tłumaczy.
-
oj wybierałem z
dziewczyną, chciała czarnyPrzynajmniej dziewczyna dobrze gada
-
A hamulce odpowietrzyć będziesz umiał?
-
A hamulce
odpowietrzyć będziesz umiał?dobre sobie, pierwsze słysze
Poważnie, co mam zrobić? xd -
No skoro zdjąłeś zaciski, to musiałeś odkręcić przewód hamulcowy..
Więc nie zdziw się jak wszystko poskładasz, i pedał hamulca wpadnie Ci w podłogę -
No skoro zdjąłeś
zaciski, to musiałeś odkręcić przewód hamulcowy..
Więc nie zdziw się
jak wszystko poskładasz, i pedał hamulca wpadnie Ci w podłogęJak dobrze, że też tego nie zrobiłem, bo zaczynał mi chodzić po głowie taki głupi pomysł...
-
Jak dobrze, że też
tego nie zrobiłem, bo zaczynał mi chodzić po głowie taki głupi pomysł...nooo... probowalem to odpowietrzyć ale nie umiem albo umiem, ale skonczyl sie plyn hamulcowy ; d
rano bede musial podjechac gdzies na recznym...