[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
kladziesz baze i czekasz az przeschnie nie 1 dzien tylko tam 10 czy iles min
-
Krótki filmik z licznika
http://www.youtube.com/watch?v=2JyyDDhJKIo&feature=youtu.be -
Dzięki za wymiary
Czyli jednak złe sprężyny kupiłem - kupiłem tylne do 190-tki, a u Ciebie zamontowali przednie
Trzeba je będzie na Allegro struć
-
Dzięki za wymiary
Czyli jednak złe
sprężyny kupiłem - kupiłem tylne do 190-tki, a u Ciebie zamontowali przednieTrzeba je będzie na
Allegro strućza szybko zamowiles, ale pewnie uda sie sprzedać
-
za szybko
zamowiles, ale pewnie uda sie sprzedaćDrogie nie były, może nie stracę za dużo
Szkoda ich bo stan extra, ale nie podejdą
-
Drogie nie były,
może nie stracę za dużo
Szkoda ich bo stan
extra, ale nie podejdąSpróbuj sprzedać drożej Jak się nie uda, schodź z ceną
-
Krótki filmik z
licznika
http://www.youtube.com/watch?v=2JyyDDhJKIo&feature=youtu.be100-160 wychodzi 1.5-2s gorzej niz moje 320d, niezle jak na 1.3.
-
Krótki filmik z
licznika
http://www.youtube.com/watch?v=2JyyDDhJKIo&feature=youtu.beOd 170 km/h GTi już tak kiepsko idzie czy po prostu odpuściłeś?
-
Od 170 km/h GTi już
tak kiepsko idzie czy po prostu odpuściłeś?wiesz co, jechałem mostem i wystartowałem jak było równo, później było nieco pod góre, pewnie dlatego
-
100-160 wychodzi
1.5-2s gorzej niz moje 320d, niezle jak na 1.3.ścigałem się z bmkami 318, 320, 325diesel, wszystkie odstawiłem, ale ciesze się, że na większych prędkosciach tez podobnie
-
to nadal w pełni seryjne g13b , a nawet gorzej niż seria bo wydech po całosci z 8v
Sam osobiscie jechalem nim 205km\h i od 170 do 200 szedł mi lepiej a to dlatego że dokrecałem ciut wyżej 4 bieg tak do 180km\h
-
to nadal w pełni
seryjne g13b , a nawet gorzej niż seria bo wydech po całosci z 8v
Sam osobiscie
jechalem nim 205km\h i od 170 do 200 szedł mi lepiej a to dlatego że dokrecałem ciut
wyżej 4 bieg tak do 180km\hja się zastosowałem do Twojej instrukcji - kręć do 6,5tys
To do ilu obr kręcić 4 bieg w takim razie? Bo wrażenie po zmianie biegów miałem takie, że przestał iść, czyli tak jakby za wcześnie zmieniłem -
moja instrukcja to 6.5-7k max bo od 7 auto nie jedzie a wrecz sie cofa chyba....
Ogólnie to auto nie jest stworzone do szybkich prędkosci , u mnie podnoszą sie wycieraczki praktycznie do pionu i maska faluje jakby miała odlecieć. Gtika stworzyli do killowania na biegach 1-2 no max 3 Choć nie wiem co by sie działo jakby dali krótszą dwójkę , byłby na prawde fajne auto
-
moja instrukcja to
6.5-7k max bo od 7 auto nie jedzie a wrecz sie cofa chyba....
Ogólnie to auto nie
jest stworzone do szybkich prędkosci , u mnie podnoszą sie wycieraczki praktycznie
do pionu i maska faluje jakby miała odlecieć. Gtika stworzyli do killowania na
biegach 1-2 no max 3 Choć nie wiem co by sie działo jakby dali krótszą dwójkę ,
byłby na prawde fajne autono 1, 2 i 3 wymiata, dalej też nie jest źle, ja to się boje jeszcze latać tak szybko, bo nadal zbieżności nie zrobiłem, a swift lecący 200km/h to dla obserwatorów musi być zdziwienie
A te 180km/h to jechało się przyjemnie, natomiast gdyby ktoś się nagle pojawił na drodze niespodziewanie czy coś to adrenalina x 10 do góry, bo to strach takie prędkości robić takim małym autem, chyba zupelnie do tego nie przystosowanym -
Ja kiedyś bawiłem się dokręcaniem na siekierkowskim, tyle że nie do 7500 a do 8700, zabawa przednia tylko przerażenie pasażera trochę mnie hamowało.
-
Ja kiedyś bawiłem
się dokręcaniem na siekierkowskim, tyle że nie do 7500 a do 8700, zabawa przednia
tylko przerażenie pasażera trochę mnie hamowało.ja na północnym, od wisłostrady, do myśliborskiej, czyli kawałek nieduży, ciekawe ile wynosi spalanie przy takich prędkościach
-
Nie dużo
-
Skoro masz 5,9L po miescie, zastanawiam się ile miałbyś na samej trasie... To dla mnie jakaś abstrakcja, Tico byś chyba jeździł na powietrze, nie mówiąc o SDI
-
Skoro masz 5,9L po
miescie, zastanawiam się ile miałbyś na samej trasie... To dla mnie jakaś
abstrakcja, Tico byś chyba jeździł na powietrze, nie mówiąc o SDINiedługo będę jechał do Inowrocławia, później nad morze, na pewno dam znać
ale nie spodziewam się poniżej 5l, a 5,9l wyszlo mi raz, teraz mi wyjdzie jakieś 6,3l
-
ścigałem się z
bmkami 318, 320, 325diesel, wszystkie odstawiłem, ale ciesze się, że na większych
prędkosciach tez podobnie325 pewnie tds ... jest się czym chwalić ... 10,4s do 100
Naprawdę "ścignij" się z 320d niekoniecznie w Coupe 150, to zobaczysz że jednak tak dobrze to nie chodzi ... powyżej 150 już nie wspomnę.