mam problem z redukcja z biegu
-
witam. mam problem z redukcja biegu z 3 na 2. zmienilem olej na 75W synt. ale na razie nie pomoglo.
z miedzygazem wchodzi, oraz jak zwolnie do okolo5 km/h tez wchodzi. nie ma zadnych zgrzytow.
i jeszcze pytanie z tym check engine. nie wiem o co chodzi z tymi kodami. -
witam. mam problem z redukcja biegu z 3 na 2. zmienilem olej na 75W synt. ale na razie nie
pomoglo.
z miedzygazem wchodzi, oraz jak zwolnie do okolo5 km/h tez wchodzi. nie ma zadnych zgrzytow.
i jeszcze pytanie z tym check engine. nie wiem o co chodzi z tymi kodami.Witaj !
A jak jest ze zmianą z 1 na 2 ??
Co do kodów to poczytaj tutaj: http://swift.crime.one.pl/index.php?menu=sam&id=4Pozdrawiam !
-
witam. dzieki za odpowiedz. normalniez z 1 na 2 jest oki, problem jest tylko przy redukcji z 3 na 2, ewentualnie na 1. pozdrawiam
-
witam. mam problem z redukcja biegu z 3 na 2. zmienilem olej na 75W synt. ale na razie nie
pomoglo.
i jeszcze pytanie z tym check engine. nie wiem o co chodzi z tymi kodami.Synchronizator do zmiany. Poczytaj drugi wątek o podobnym problemie. Jest gdzieś tu niedaleko.