[Moje auto] Suzi vel Czarny Ninja :)
-
moje aluski czekaja
na Ciebie wiec spoko
za ile go łyknales?
Wydaje sie calkiem fajna sztuka. MAsz nietypowe obicie siedzeń , baaardzo malo
takich w PLfotele z nowszej (po 96) wersji tak samo jak kierownica
niezły ulep
-
w dowod ma wpisany 95 ^^ ale to italy edition z wloch sprowadzony, moze pierwszy wlasciciel cos majstrowal... bo 2 mial go kompletnie w d... a ja jestem 3
-
fotele z nowszych swiftów sa jeszcze inne
-
ja tam nie wiem:) ale jak wszystko pojdzie ok to w weekend bedzie lakierowanie na czarny mat
na mat kladzie sie klar?? -
bo od 1 listopada trzeba juz zaczac jezdzic na zimówkach ( jakis nowy przepis )
Gdzie żeś takich głupot się naczytał???
-
mialo wejsc ale jeszcze nie weszlo... tak samo ze min bierznik ma byc 3cm...
-
-
sraty taty a co z tym klarem na mat??:)
-
http://moto.pl/Porady/1,115890,12485433,Obowiazkowe_opony_zimowe_juz_w_tym_roku_.html
Nie wiem gdzie Ty tam widzisz coś o nakazie jeżdżenia na zimówkach... Są tylko jakieś dywagacje i nic więcej!
-
Co i tak nie zmienia faktu, że letnie w zimie to głupota...
-
Co i tak nie
zmienia faktu, że letnie w zimie to głupota...Oczywiście, że tak. I moim zdaniem w odwrotną stronę też...
-
Oczywiście, że tak.
I moim zdaniem w odwrotną stronę też...Jeżdżenie latem na zimówkach naraża na straty Tylko portfel tak więc jak ktoś woli częściej zmieniać opony to jego sprawa, co do tych nowych przepisów to też jest głupota bo zima się kończy i zaczyna każdego roku inaczej i usztywnianie tych dat jest trochę przesadne, no ale pewno posłowie lobbujący za tą zmianę mają jakieś profity z tego z branży oponiarskiej więc nie ma się co dziwić
-
Jeżdżenie latem na
zimówkach naraża na straty Tylko portfel tak więc jak ktoś woli częściej zmieniać
opony to jego sprawa, co do tych nowych przepisów to też jest głupota bo zima się
kończy i zaczyna każdego roku inaczej i usztywnianie tych dat jest trochę przesadne,
no ale pewno posłowie lobbujący za tą zmianę mają jakieś profity z tego z branży
oponiarskiej więc nie ma się co dziwićJa słyszałem, że w sytuacji jeśli dojdzie do wypadku ubezpieczyciel może żądać informacji jakie są założone opony
-
sraty taty a co
z tym klarem na mat??:)jak pryśniesz bezbarwnym to to już mat nie nie będzie
-
lakier, tasma, benzyna ekstrakcyjna, tarcze szlifierskie oraz papier scierny wodny zakupione jutro wielkie lakierowanie zamieszcze fotki z prac
-
Masz jakąś dobrą komorę do lakierowania?
Poza tym szczerze odradzam Ci takie lakierowanie na szybko... -
komora jest moj garaz :), swiatynia wszelkiej tworczosci i pomyslowosci a lakierowanie nie bedzie na szybko caly weekend moj bedzie dobrze
-
Taki wzór?
-
wlasnie taki mam:) co wy zescie sie uwzieli na ten wzor ja fotelach xDD
-
komora jest moj
garaz :), swiatynia wszelkiej tworczosci i pomyslowosci a lakierowanie nie bedzie
na szybko caly weekend moj bedzie dobrzeW 2 dni chcesz przelakierować całe auto?