[Moje auto] Suzuki Swift GLX 1.0 MK4 '98r
-
to juz lepiej zeby kolo sie chowalo w blotniku
-
@rav52v
Jeździło się w 5 i
nie obcierało, a przynajmniej sobie nie przypominam . Jest to mało ekonomiczne i
rozsądne - fakt, ale czy wszystko w życiu takie być musi? Ja już sobie wyobrażam
mojego Świstaka z -30mm i Advanami z Allegro...Napalony! Ale dobrze, czekamy na efekt : )
-
[img]http://wstaw.org/m/2012/09/10/P9102263.jpg[/img] -
Wiesz, że za parkowanie na trawie mandaty rozdają...
-
Wiesz, że za
parkowanie na trawie mandaty rozdają...Fotki w plenerze
-
Ja bym tych felg nie zmieniał, tylko dał na dekle naklejki z logo SUZUKI
Np. takie klik
-
Zamówiłem od plastkka lotkę ze Swifta GTI w kolorze czarnym, a czasie oczekiwania na nią Zuza dostała nowe głośniki wysokotonowe - Tonsil DT1212. Znacznie lepsze od poprzednich nołnejmów wartych 5zł. Następnym etapem w kwestii Car Audio będzie zapewne mocniejszy wzmacniacz - skrzynka ma 300W RMS, wzmak 150. Może w przyszłości porzeźbię w drzwiach w celu montażu jakichś dobrych 165mm...
-
Lotka już na aucie .
I jak? Na moje idzie trochę za bardzo w dół i to będzie poprawione. Ale i tak myślę, że wygląda lepiej z jak bez . W czarnym mi pasuje i taka zostaje, nie będę jej malował w kolor nadwozia. -
A gdzie ta lotka? Nie widzę.
-
W jakim sensie nie widzisz?
-
czarna pasuje pod tylnia szybe . Podnieś ją do góry i bedzie OK
-
W jakim sensie nie
widzisz?W jakim sensie? Hmmm...jeżeli wkleiłeś zdjęcie, to go nie widzę.
Aaaa, już widzę!
-
Klapę sobie wgniotłes? Bo chyba nie było tego?
-
Było było, jakoś w maju to zrobiłem . Myślicie że dałoby się to usunąć bez lakierowania czy jednak za duże? Zakład jest w Katowicach to podjadę i spytam...
-
Spróbuj to wycisnąć od środka. Czy bez malowania się obejdzie to nie wiem, pekł Ci lakier?
-
Wycisnąć od środka nie da rady bo akurat jest tam wybrzuszenie. A lakier niestety pękł trochę, zresztą widać - pod szybą. A lampa wydaje się czarna, bo dostaje się do niej woda :|
-
wg moglbys probować wypchnąć od środka jak jest jak podejść. zastanawiam sie czemu prawa lampa jest czarna z tyłu
-
to czarne to woda ?
-
Tak, irytujące
-
zdajmij, przeczyść i uszczelnij sylikonem albo zrób od dołu dziurkę zeby ta woda spłynęła a nie stała