[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Z przesyłką za tą cenę to ledwo opony można kupić, dobra opcja się trafiła. Maluj na czarno rób jakąś małą glebę
-
No najpierw muszę kupić opony, potem porobić podłogę, mocowania wahaczy, tak żeby się to trzymało jakoś, żeby go uglebiać
na czarno nie będę malował, jak mówi BPX, zginą
-
U Alka 13' na czarno wygląda spoko.
-
Nie wiem jak na żywo, na zdjęciach średnio mi się podoba
-
Walnij w jakiś kolor, białe może ?:)
-
bardzo ładne felgi. nie kombinuj. nawet gleba nie jest potrzebna. nie maluj na jakiś kolor. zostaw srebrny.
PS: u mnie pod biurkiem czekają takie na lepsze czasy aby zalożyć. Może da radę je mieć na autku (jedna jest prostowana i spawana i nie wiadomo czy jeszcze nadaje się do użytku - założenie , wyważenie i jazda próbna oceni)
-
na czarno nie będę
malował, jak mówi BPX, zginąJeśli chcesz zmieniać to tylko na grafit lub biel. Na bieli byłoby mega moim zdaniem!
-
U Alka 13' na
czarno wygląda spoko.Tylko, że on ma żółte auto, Krzemol ma "czerwone". To wszystko są "jasne" kolory!
Podstawowa zasada doboru felg: jasne felgi do ciemnego auta i ciemne felgi do jasnego auta. -
bardzo ładne felgi.
nie kombinuj. nawet gleba nie jest potrzebna. nie maluj na jakiś kolor. zostaw
srebrny.Popieram. Ew. zmiana na biel.
PS: u mnie pod
biurkiem czekają takie na lepsze czasy aby zalożyć. Może da radę je mieć na autku
(jedna jest prostowana i spawana i nie wiadomo czy jeszcze nadaje się do użytku -
założenie , wyważenie i jazda próbna oceni)Fajowe. Zakładaj, testuj i módl się, żeby było ok, bo aż szkoda takich fajnych felek.
-
Podstawowa zasada
doboru felg: jasne felgi do ciemnego auta i ciemne felgi do jasnego auta.Podstawowa zasada doboru felg: jak kto lubi. Mi się podobają różne kombinacje, czarne auto + czarne fele również
-
Teraz jeszcze
trochę w dół trzebaPrzynajmniej przód
-
Przymierzyłem sobie
dwa kółeczka:Całkiem inaczej się auto prezentuje
i szpilki chyba
też, bo są delikatnie za krótkie..Standard, ja tak jeżdżę - nakrętka łapie około 8 mm gwintu. Koniecznie kup nakrętki do alusów
Dzisiaj porobiłem
sobie wszystkie mocowania rozpórek, jutro spawanie profili, szlifowanie, może uda
się pomalowaćElegancko
-
A ja się za głowę
łapie jak oglądam starsze zdjęcia swojego bez -35mmA jak z tyłem - nie dobija niemiłosiernie przy obciążeniu?
-
bardzo ładne felgi.
nie kombinuj. nawet gleba nie jest potrzebna. nie maluj na jakiś kolor. zostaw
srebrny.
PS: u mnie pod
biurkiem czekają takie na lepsze czasy aby zalożyć. Może da radę je mieć na autku
(jedna jest prostowana i spawana i nie wiadomo czy jeszcze nadaje się do użytku -
założenie , wyważenie i jazda próbna oceni)Fajne, spróbuj
-
Jeśli chcesz
zmieniać to tylko na grafit lub biel. Na bieli byłoby mega moim zdaniem!Tylko nie biel - albo taki kolor jak teraz albo ten grafit
-
Podstawowa zasada
doboru felg: jasne felgi do ciemnego auta i ciemne felgi do jasnego auta.Taaa i srebrne audi na białej 17 co grozi za łamanie zasad ?
-
A jak z tyłem - nie
dobija niemiłosiernie przy obciążeniu?Z tego co pamietam to nie. Rzadko mam okazje wozic komplet pasazerow.
-
Jeszcze nie wszystkie, 3 przednie zostały do zrobienia
zapodkładowane minią przed lakierowaniem.
-
Taaa i srebrne audi
na białej 17 co grozi za łamanie zasad ?Znalezienie rano auta na kołkach...
-
Widzę, że robota idzie do przodu. Ode mnie przelew już poszedł