[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Znaczy jak to
wpływa na komfort?Wiem, że maska jest zielona, a nie po części czerwona
-
Wiem, że maska jest
zielona, a nie po części czerwonano to pisz, że poprawił się komfort psychiczny
-
Chwilę nic nie uaktualniałem, a coś tam koło samochodu zdziałałem
przedewszystkim wymalowałem tą nieszczęsną maskę na miarę własnych możliwości kolor nie jest idealnie spasowany, ale mnie cieszy to, że jest zielonyJak wcześniej pisałem, że nie ruszam rozrządu, bo zrobiony tak wybrałem się wkońcu do dobrego mechanika, który raczył tam zajrzeć i dopatrzył się złej rolki i złego napinacza
Wrzuciłem też nowe głośniki dwudrożne na przód (Magnat Ultra 102) i subwoofer (też Magnat) od kina domowego, dwukanałowy
W przeciwieństwie do tego co było wcześniej, gra to o wiele lepiej -
Całkiem inne auto, mam też nadzieję, że niedługo uporasz się z tym zużyciem paliwa i będziesz mógł za zaoszczędzone na paliwie pieniądze zainwestować w dopieszczanie auta np. jakieś alusy
-
Chwilę nic nie
uaktualniałem, a coś tam koło samochodu zdziałałem
przedewszystkim
wymalowałem tą nieszczęsną maskę na miarę własnych możliwości kolor nie jest
idealnie spasowany, ale mnie cieszy to, że jest zielony
A znaczek gdzie?!
-
A znaczek gdzie?!
Jeszcze nie zdążyłem go przykleić
-
Jeszcze nie
zdążyłem go przykleićNo dobrze, że masz bo już się martwiłem... A znaczek też odmalowany???
-
Oczywiście
-
Efekt wczorajszych i dzisiejszych zmagań:
-
Efekt wczorajszych
i dzisiejszych zmagań:do jazdy dziennej ?
-
halogeny
-
halogeny
to czemu świecą bez pozycji ?
-
Przez osobny włącznik do halogenów, bez przekaźnika.
-
Przez osobny
włącznik do halogenów, bez przekaźnika.no chyba że tak, ja tam mam podłączone pod ori instalacje
-
No to ja mam, że tak powiem - swoją instalację halogeny też dopasowałem, bo do Swifta rzeczywiście ciężko znaleźć a te dziury w zderzaku straszyły mnie baardzo.
-
No to ja mam, że
tak powiem - swoją instalacjęna co ? przecież jest seryjna
halogeny też dopasowałem, bo do Swifta rzeczywiście
ciężko znaleźć a te dziury w zderzaku straszyły mnie baardzo.seria z Mk II/III pasuje wiem bo mam
-
no chyba że tak, ja
tam mam podłączone pod ori instalacjeja też
-
Parę nowych rzeczy
-
wrzuciłem zamiast atrapy siatex
-
wymieniony olej na półsyntetyk mobila, filtr oleju i powietrza, świece na japńskie denso
-
udało mi się tanio kupić używane radyjo w bdb stanie Sony CDX-Gt200, już zamontowane i slychać różnicę między poprzednikiem Kenwwod'em
-
na allegro dorwałem dwa boczki na drzwi:
80 zł całość są guziczki do elektrycznych szyb, zatem coś muszę o nich pomyśleć (idzie może dopasować od inncyh samochodów? od matiza np?) -
maska prawdopodbnie jeszcze raz do malowania będzie wychodzą teraz niedoskonałości wcześniejszych prac, w tym odpryski. Ale zostawię już lakiernikowi, żeby zapłacić raz i żeby było to zrobione dobrze.
edit:
Jednak nie ma guziczków do elektrycznych szyb -
-
Dostałem dziasiaj paczkę od Plastka a w niej między innymi elektryczne szyby.
Po 4 godzinach prac, z czego tylko około godziny z siłownikami, udało mi się poskładać wszystko do kupy!Dzięki Plastek za wszystko jeszcze raz
-
ja samej elektryki żebyś mial plug & play szukalem 1 godzine
No i teraz autko nabiera na wyglądzie i wygodzie. Korbka jest kiepska zwłaszcza kiedy trzeba odsunać szybę pasażera