[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Napiwku.
-
Napiwku.
Aha, nie zaczaiłem
Paczki z rozpórkami już się pakują, jeśli jutro dostałbym auto, to wysyłam od razu
-
Jak tam, paczka do mnie już idzie?
Jeśli tak to wyślij mi na priv nr paczki, bo poczta u mnie działa jak chce - jestem w domu to dostaję awizo, albo awiza nie dostaję, a paczka na poczcie leży i czeka
Będziesz jeszcze kombinował nad tą przednią dolną rozpórką czy na razie chcesz odpocząć?
-
Będziesz jeszcze
kombinował nad tą przednią dolną rozpórką czy na razie chcesz odpocząć?Ja jakby co i jeśli będzie w równie atrakcyjnej cenie to jestem chętny na dolną.
-
Ja coś kminiłem aby dolną zrobić regulowaną, ale sądzę ze mechanizm śruby rzymskiej może się nie zmieścić.
-
nie baw się w rzymskie. bierzesz kawałek rury żeby nakrętka wahacza wchodziła i klucz 22. bierzesz dużą grubą podkładkę. rurę tniesz na małe 2 kawałki i z jednej strony spawasz do niej podkładkę. następnie bierzesz sobie rurę np fi20 wyginasz (chociażby na słupie) obcinasz koncówki i spawasz do nich te przygotowane tulejki. i włala rozpórka gotowa
kiedys wklejalem ale wrzuce raz jeszcze jak to u mnie wyglada.
-
Jak teraz patrzę nie trzeba aż tak giąć ponieważ siedzi u mnie katalizator (albo sama puszka od niego). Tylko jak ja wniosę do roboty taki pręt w plecaku aby mi to pospawali Najwyżej jakiegoś Władzia poproszę i zespawa za flaszkie.
-
Dzisiaj odebrałem auto z aso, po rabacie zapłaciłem za łożyska kolumn i zabezpieczenia tych łożysk w sumie 98zł
no i na felusach nareszcie
-
Naprawdę fajnie wygląda . Ale czego mi brakuje myślę, że wiesz
-
Naprawdę fajnie
wygląda .Też tak uważam.
Ale czego mi brakuje myślę, że wiesz
Krzemol muszę to powiedzieć! Pitolisz jak potłuczony!!!
-
Krzemol
muszę to powiedzieć! Pitolisz jak potłuczony!!!A skąd wiesz, że nie mówiłem o emblemacie Suzuki z tyłu?
Zubrowaty sam pisał o glebie wcześniej -
A ja myślałem że silnik GTi jakiś wala się w pobliżu
Glebić dziada, -7 cm -
Nowy zestaw na przód
-
Ile dałeś, bo jak dobrze widzę to używki
-
Ile dałeś, bo jak
dobrze widzę to używkiUżywki, bez wysokotonowych - 180 zł
-
panele na głośniki, dwa dni roboty, schną od wczoraj
pryśniete strukturalnym
-
Dobra robota
Czym będziesz to zasilać? -
Póki co, ten Terminator co jest w bagażniku daje rade na suba w mostku i te Hertze
będę raczej chciał zmienić, najpierw jednak wygłuszyć muszę drzwi -
Nieźle to wygląda
-
Nieźle to wygląda
I gra nieporównywalnie lepiej od 10cm
Syki mam Peiying'a i po podłączeniu do zwrotnic naprawdę dają rade