[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mkIV '99 by Zubrowaty
-
Dlatego też za bardzo nie zachwalam, ale skoro pytacie, to coś musiałem napisać
-
Czy tak jest
ustawione, czy odwrotnie i tak paruje przednia:(
ale mam uchylone
okno w zimie, koc rzucony na szyby i jest git jak rano wejdę do samochoduFiltr kabinowy do wymiany
-
Filtr kabinowy do
wymianyPrzecież nie ma czegoś takiego w Swifcie?!
-
Nie ma kabinowego
ale przestawiłem w pozycję drugą i rzeczywiście w czasie jazdy nie mam szyb zaparowanych -
ale przestawiłem w
pozycję drugą i rzeczywiście w czasie jazdy nie mam szyb zaparowanychBo obieg wewnętrzny to stosuje się tylko z rana jak chcesz szybko nagrzać w aucie, a jak wskazówka od temperatury płynu chłodniczego już się ruszy to przestawia się na obieg zewnętrzny.
-
Ucieszony teraz kolega ze spalania?
Bo ja narazie jeżdzę innym autem ale jak za tydz/dwa zobacze, że to nie wina zagiętych przewodów powrotu powoduje u mnie takie spalanie i dalej będzie jak było to wykorzystam go chyba do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=FGAd0fjZyd8 -
Ucieszony teraz
kolega ze spalania?No 7,4 wyszło na krótkich odcinkach
Bo ja narazie
jeżdzę innym autem ale jak za tydz/dwa zobacze, że to nie wina zagiętych przewodów
powrotu powoduje u mnie takie spalanie i dalej będzie jak było to wykorzystam go
chyba do tego:
http://www.youtube.com/watch?v=FGAd0fjZyd8Pomysł zacny Się trzyma tutaj skurczybyk
-
Się
trzyma tutaj skurczybykBo Swifty to dobre auta som i byle gó**o ich nie zniszczy...
-
Za to że ostatnio jest bardzo grzeczny i pali jak powinien dostanie nowe zegary:
-
To ile pali?
I zegary z motogiełdy zlosniki'owej za skromne plny? -
Krótkie odcinki - 7,5l.
Zegary z motogiełdy
-
Pokaż jak Twoje wyglądają
Te są z GTi, a na giełdzie były zwykłe ze skalą do 200km/h i 8krpm
Też chciałem kupić, ale funduszy brak, bo już co innego było w drodze. -
Pokaż jak Twoje
wyglądają
Te są z GTi, a na
giełdzie były zwykłe ze skalą do 200km/h i 8krpm
Też chciałem kupić,
ale funduszy brak, bo już co innego było w drodze.Pokaże jak zrobię, póki co musi mi je listonosz przynieść
-
Oj będą cyrki ze wskazówkami
-
Oj będą cyrki ze
wskazówkamiPonoć nie trzeba zdejmować, żeby założyć także nie widzę problemu
-
Czekam na relację i wieści
-
Osobiście mi się indiglo nie podoba. Jeśli już modyfikować zegary to białe tarcze, u mnie wlecą na wiosnę.
-
Białe też fajne, ale za te dałem nie wiele więcej hajsu, więc czemu nie spróbować
-
Osobiście mi się
indiglo nie podoba. Jeśli już modyfikować zegary to białe tarcze, u mnie wlecą na
wiosnę.Przy tych tarczach faktycznie to nie porywa, wg mnie jeśli indiglo to tylko na takich tarczach jak ja mam
-
Ponoć nie trzeba
zdejmować, żeby założyć także nie widzę problemuTrzeba, trzeba
Najgorsze są wskazówki do temperatury wody i stanu paliwa
Obrotomierz i prędkościomierz też trzeba potem jakoś orientacyjnie ustawić.
Generalnie trzeba mieć min. jeden komplet na zapas