[moje auto] Suzuki Swift GS '95 by xq92x
-
widzę że PB powiedziały bye bye Czyli jednak zostają "nowe" szkraby ?
-
Pewnie chodzi Ci o DLSy?
Nie, wsadziłem Dego PO-650 i zobaczę jak to się będzie sprawować -
dokładnie chodziło mi o R6, nie pisałem, bo nie chwaliłeś się
Dego znam dość dobrze, z racji że kolega posiadał je długi czas i wygrał trochę zawodów na nich -
dokładnie chodziło mi o R6, nie pisałem, bo nie chwaliłeś się
Dego znam dość dobrze, z racji że kolega posiadał je długi czas i wygrał trochę zawodów na nichAle na tym modelu czy na innym?
Chciałbym jeszcze spróbować tych Focali co dostały dwa lata temu nagrode EISA,
model PS165 - ciekawe jak to gra...PS: Skoro się nie chwaliłem to proszę
Kenwood PS400M wraz z rodzinką
Helix P10
Dego PO-650
Sony XM-5520
-
Ale na tym modelu
czy na innym?nie inny SP-650
p.s: te Twoje to te z tablicy co kiedyś były ?Chciałbym jeszcze
spróbować tych Focali co dostały dwa lata temu nagrode EISA,
model PS165 -
ciekawe jak to gra...swego czasu słuchałem tych starszych serii od A1 na Utopii kończąc
PS: Skoro się nie
chwaliłem to proszę
Kenwood PS400M wraz
z rodzinkąkolekcjoner
Helix P10
fajny sub miałem do czynienia z 12 w BR kiedyś
-
Nie, z tablicy sie nie odważyłem, z forum kupiłem
i tak właśnie myślałem, ze jakimś wyższym modelem wygrałA jak te Focale Ci sie widziały?
Co do Kenwoodów to "najsłabszy" został sprzedany.
trzeba może jakąś innś serię skompletowaćA na Helixa nie narzekam, gra na zmianę z HX10SQ i ciężko mi podjąć decyzję którego zostawić.
-
Nie, z tablicy sie
nie odważyłem, z forum kupiłemto dobrze że wspierasz kolegów
i tak właśnie
myślałem, ze jakimś wyższym modelem wygrałoj tam oj tam
A jak te Focale Ci
sie widziały?zależy które i w jakim aucie, dobrze wspominam K2P jeśli dobrze pamiętam model
Co do Kenwoodów to
"najsłabszy" został sprzedany.
trzeba może jakąś
innś serię skompletowaćja kompletuję 3 z różnym skutkiem
na razie zawiesiłem to działanie z racji braku finansów, które idą w mechanikęA na Helixa nie
narzekam, gra na zmianę z HX10SQ i ciężko mi podjąć decyzję którego zostawić.dobrze że ja nie mam tego problemu i suba mam stałego od lat
-
to dobrze że wspierasz kolegów
Może nie tyle wspieram co po prostu wszystko jest tam bardziej zadbane i wiarygodnedobrze że ja nie mam tego problemu i suba mam stałego od lat
Jakiś "Sandał", Brax, Aliante czy całkiem co innego? -
Może nie tyle
wspieram co po prostu wszystko jest tam bardziej zadbane i wiarygodneteż droższe często gęsto, szczególnie te droższe sprzęty typu M1 czy tez Pionki P9
Jakiś "Sandał",
Brax, Aliante czy całkiem co innego?z pompek nic, te dwa pozostałe mam, jeden jest na sprzedaż nawet
Coś innego też się znajdzie, bardziej trudnego do dostania o dziwo niż te powyższe -
No zdradź co Ci przypadło do gustu
-
ja parę ładnych lat już mam 10 Si, miałem jeszcze 12 LTD. ale to już było za duże bydle niestety
-
W audio od ostatnich wieści działo się wiele
Ale z innej beczki - w połowie lipca zrobiłem niezbędne zaprawki na autku i przepolerowałem delikatnie całego, potem niezwłocznie dobry wosk i na jakiś czas spokój.
Za jakiś czas Swift idzie pewnie na sprzedaż, gdyby jakiś chętny był na zdrowego Swifta to zapraszam...
Zdjęcia niestety jakości telefonicznej... -
Za jakiś czas Swift
idzie pewnie na sprzedaż, gdyby jakiś chętny był na zdrowego Swifta to zapraszam...Czemu kolejny Swift z forum na sprzedaż?
-
No wiesz, ludziska ewoluują, chcą wygody a nie taczki A jestem ciekaw, w jakiej cenie on będzie.
-
To 1.3 czy 1.0?
GS to zawsze był 1.3 a lepsze 1.0 to GLS? Chodzi mi o mk3
-
GS to takie lepsiejsze 1.3, gls w mk3 niestety nie widziałem. Autko to 1.3 Patrząc na foty to maska albo błotniki słabo się schodzą.
-
No wiesz, ludziska ewoluują, chcą wygody a nie taczki A jestem ciekaw, w jakiej cenie on będzie.
Sprzedaję, bo mam chęć na coś, nowszego, mocniejszego, co będzie lepszą bazą do zrobienia konkretnego projektu, ale w miarę rozsądku, bo muszę tym jeździć codziennie.
Prawdę mówiąc ciężko będzie mi się rozstać ze Swiftem, bo jest mega ekonomiczny i niezawodny, ponadto ma zadziwiająco zdrową podłogę i silnik i serce mi się będzie krajało jak ktoś nie będzie dbał o niego potem...
Chodził mi nawet po głowie silnik z GTi i kolejnych parę lat jazdyPoza tym, taczka taczką...ale jak kupię inne autko, zejdę gwintem na dół, wpadną felgi 17 lub 18" z oponą o niskim profilu to Swift pewnie będzie wygodniejszy względem nowego nabytku...:)
Nie wiem co to za wątpliwości się pojawiły
Swift 1,3 68KM, nie ma mięciutkich foteli tylko kubły itd. , więc GSA co do spasowania to maska jest trochę na zawiasach wysunięta do przodu i zabieram się za to od dawna
Może ciutkę przyczyniły się błotniki, bo oba były nowe, więc korozji tam nie spotkamy, ale za to właśnie mogło się spasowanie delikatnie rozjechać... -
Ile będziesz cenił?
-
Tak przejrzałem i jest bardzo mało Swiftów z LPG na sprzedaż, a już zadbanych to wcale.
Np. nie wiem jak można mieć tak zaniedbaną komorę silnika jak mają te auta na sprzedaż, przeważnie wszystko usyfione, skorodowane - masakra...ale przebiegi po 50 albo 150 tysięcy to mają... -
Ja tak samo sprzedaje, niby chciałbym go zostawić i doinwestować ale z drugiej strony to ani poduszek nie ma ani nic więc dużo do nadrobienia. Jedno przyznam Swift ma duszę jak żadne inne autko