suzuki swift cabrio Project :)
-
A co może być
gorszego od lamp przez, które nic nie widać?Jak dla mnie np. koła w negatyw, bo to, że kierowca nic nie widzi, że mu światła nie świecą to nie mój problem.
-
A co Ci koła w negatyw przeszkadzają? Delikatny negatyw poprawia prowadzenie, zwłaszcza w Swifcie.
-
A co Ci koła w
negatyw przeszkadzają?Hand-made tak, bo nie wiadomo ile to wytrzyma.
-
Jak dla mnie np.
koła w negatyw, bo to, że kierowca nic nie widzi, że mu światła nie świecą to nie
mój problem.No ta zwłaszcza jak po ciemku wjedzie w ciebie ewentualnie ty w niego bo był za słabo widoczny
-
kolejna porcja
lakieru doszla oraz zamowilem folie do przyciemniania przednich lamp mysle ze
ladnie bedzie sie komponowac z bialym autkiem
Zamysł fajny, ale jeździć z tym się nie da raczej
Mo ze lepiej byłoby zamówić Plastidipa do lamp?
-
Zamysł fajny, ale
jeździć z tym się nie da raczejNawet patrzą na to zdjęcie to ta lampa jest chyba włączona a światła zero więc na bank się nie da. Po Łodzi jeździ czarny dodge ram, ma właśnie przyciemnione lampy ale w grillu ma zamontowane światła soczewkowe. Moja propozycja jest taka, że jak tak bardzo kolega chce mieć czarne lampy to niech da gdzieś inne światła, które będą odpowiedzialne za oświetlanie drogi.
-
Z halogenami cos podzialam
-
Światła zostaw. Przyciemnij przednią szybę
-
-
będzie jeździć w tym roku?
fura się fajna robi -
wlasnie silnik na dniach chce wyciagac z gti, zobaczymy co i jak
kolorek do alu, zaden inny kolor nie wchodzi w rachube do czarnych lamp bedzie petarda
czarny metalik gdzie wchodzi pelno perly moze dodam jeszcze brokatu do klaru ale mysle ze to juz bedzie wies
co myslicie o takim dolocie??
-
Żadnego brokatu! Kolor mega, ale pomysł z dolotem mocno średni według mnie
-
co myslicie o takim
dolocie??
http://www.youtube.com/watch?v=7ILKsVQh20AWygląda jak jakieś działko... Zresztą nie wiem co na to policja by powiedziała.
-
jaka policja oni nie maja nic do gadania lapia mnie mowie, ze nie mam dowou i 50 dych nie moje pewnie jak beda mnie lapac to beda widzieli ze auto jest zrobione nie do codziennego uzytku, tylko odswietnie wiec polowa bedzie ogladac z zainteresowaniem
-
Jak już chcesz się bawić w cudaczny dolot to ja bym kombinował coś z maską.
-
jaka policja oni
nie maja nic do gadania lapia mnie mowie, ze nie mam dowou i 50 dych nie mojeSporo dzisiaj za brak dowodu biorą...
-
To już prościej będzie ten dolot ogarnąć w kratce między światłami. I też można to ładnie wykończyć.
-
Co do dolotu to jest wykonalne - część lampy od strony chłodnicy teoretycznie nie ma tam odbłyśnika tylko taką blaszkę posrebrzaną - problem byłby tylko z wycięciem w kloszu dziury no i najważniejszy problem - z drogówką
-
kolejna przymiarka
-
kuu... fajnie to wyglada.
wyślij mnie namiary na pw na tą folie czy co to jest !