suzuki swift cabrio Project :)
-
Oldschoolowy
bieżnik. Federal to z USA?
Nankang to chinol,
może się poprawiły, ale parę lat temu na mokrym to była ślizgawkaSporo znajomych na Nankangu jeździ i to w większych autach i nie narzeka.
Jeśli chodzi o koła to bez dystansu, z za bardzo wystaje i się nie spasuje dobrze z błotnikiem.
-
Ciekaw jestem efektu końcowego. Jeżeli chodzi o felgi to z dystansem będzie wyglądał jakby miały mu zaraz koła się rozjechać. Lepiej bez.
-
-
Taka trochę yy... żaba
-
Jak dla mnie końcówka wydechu w ogóle nie pasuje do dołu zderzaka.
-
Jak dla mnie
końcówka wydechu w ogóle nie pasuje do dołu zderzaka.dokładnie, jedna większa końcówka typu Kakimoto Regu była by fajna
-
jestem bardzo ciekawy efektu końcowego, wg mnie będzie to naprawdę spoko fura
tylko żeby ci zapał nie miną, tak jak u mnie, ale twoja buda a moja to zupełnie inna bajka twoja jest bardziej ogarnięta -
koncowka pasuje idealnie nie bedzie tam zaden mugen srugen, auto ma byc po lekkim tuningu przypominajac jednakze oryginal
-
koncowka pasuje
idealnie nie bedzie tam zaden mugen srugen, auto ma byc po lekkim tuningu
przypominajac jednakze oryginalI bardzo dobrze, super wygląda
Zazdraszczam
Piękne auto będzie
-
koncowka pasuje
idealnieJak dla mnie wieje sandałem...
No, ale to nie mi ma się podobać. -
Aż zrobie filmik, bądź na spocie ktoś sfilmuje jak daje mugen srugen i 2 cale na przelocie pierdzi jak zły tylko decybele troszkę nie te
-
Aż zrobie filmik,
bądź na spocie ktoś sfilmuje jak daje mugen srugen i 2 cale na przelocie pierdzi
jak zły tylko decybele troszkę nie techyba raczej apexi style
-
Jak zwał tak zwał, tzw. wiadro po polskiemu.
-
Ja bym ten tłumik uniósł trochę do góry i wcięcie w dokładce na niego poszerzył
-
chce zeby tlumik byl widoczny , gdyz jest caly z nierdzewki dlatego teraz jest troche nizej, a jak podniose tlumik wyzej to ostro bede musial w niej wyrzezbic
-
Ale tak jak pisał Dżizas, zrób chociaż mała rzeźbę w dokładce żeby otwór był na szerokość tej dwururki
-
Jak wpadnie gleba i kąty to będzie fajna żaba. Czemu zderzaka z GTi nie chcesz dać ? Na wiosnę to ma wyjechać !
-
Jak wpadnie gleba i
kąty to będzie fajna żaba. Czemu zderzaka z GTi nie chcesz dać ? Na wiosnę to ma
wyjechać !zderzak od gti gorzej sie zgrywa z ta dokladka , a z tym zderzaczkiem elegancko przylega
-
-
zderzak od gti
gorzej sie zgrywa z ta dokladka , a z tym zderzaczkiem elegancko przylegaCoś ściemniasz ja przymierzałem do swojego GTi i pasował. Dawaj z GTi bumper.
A co do amortyzatorów, kup na tył albo kyb albo bilsteina i nie kombinuj