suzuki swift cabrio Project :)
-
A ja wczoraj z nudów coś takiego z piwnicy przyniosłem i trochę wyczyściłem
14x7 szkoda tylko że na 5 śrub ale fajnie by u Ciebie wyglądałyNie wiem co to jest nawet z tyłu pisze Max Wheel, ale wyglądają jak American Racing Outlaw I i lekkie nawet 7.5kg
-
To chyba jedna nowa
opona kosztuje tyle co Swift do jazdya jak sie by dolozylo do tego felge to wychodzi gti w srednim stanie ale ja pieniedzy na swifta nie licze, przynajmniej staram sie
-
a jak sie by
dolozylo do tego felge to wychodzi gti w srednim stanie ale ja pieniedzy na
swifta nie licze, przynajmniej staram siedzizas a co do felgi to ciekawy wzor moze bys dostal nawet jakas rozsadna monete za te felgi
-
-
tyl 7,5 przod 7
Przód 7 " tył 8"
-
-
A ja się pytam czy to wreszcie będzie jeździć na wiosnę (2014!)?
-
Szkoda że tył nie regulowany, ale z drugiej strony jak glebić to glebić
-
Jak wyjedziesz to będzie MIAZGA!!!!
-
Jak wyjedziesz to
będzie MIAZGA!!!!Do tego czasu szpachla już zacznie pękać
-
-
A jak twoje
projekty? groziłeś że coś zaprezentujesz i jak do tej pory tylko pokazałeś norę
wypełnioną starymi dywanami zbudowaną z asortymentu znalezionym na śmietniku. Łatwo
jest krytykować innych, co w twoim wykonaniu jest absurdalne.bi-turbo żyje
Nadejdzie czas że
cabrio będzie śmigać.jak każde auto, chyba że ktoś kończy projekt definitywnie.
-
bi-turbo żyje
Chyba bi-moto panie czepialski...
-
Chyba bi-moto panie
czepialski...Ja bym prosił kolegę Mockba o jakieś wpisy i foty w wątku o sedanie 4WD
-
Chyba bi-moto panie
czepialski...bi to bi, moto czy turbo, miał być projekt i też padł
-
A jak twoje
projekty? groziłeś że coś zaprezentujesz i jak do tej pory tylko pokazałeś norę
wypełnioną starymi dywanami zbudowaną z asortymentu znalezionym na śmietniku. Łatwo
jest krytykować innych, co w twoim wykonaniu jest absurdalne.
Nadejdzie czas że
cabrio będzie śmigać.Nie krytykuję, tylko czasem złośliwie komentuję w formie żartu bez obrażania innych użytkowników (w tej dziedzinie Ty jesteś specem na tym forum). No ale jak widać, Ty na żartach się nie znasz
Co do "projektów" to nigdy nie groziłem, że cokolwiek pokażę. Cały czas dłubię przy różnych autach ale jakoś nie czuję potrzeby dzielenia się swoimi pracami na forum.
A ta nora z dywanami, to najzwyklejszy blaszany garaż wykonany ze stalowych elementów, które nie pochodziły ze śmietnika -
Ćśśś Panowie
-
-
Będzie miazga
-
dobrze, że to będzie tylko auto na pokaz