suzuki swift cabrio Project :)
-
z soczewką i ksenonem bedzie napewno może wyglądać to fajnie
-
a ja zawsze będę zwolennikiem teorii - BEZPIECZEŃSTWO przede wszystkim.
lepsze brzydsze auto niż takie które zachwyca, ale do jazdy się nie nadaje
-
none na co dzien napewno tym nie bede jezdzilbo bedzie mi go szkoda, jakies zloty czy cos to taa a w dzien wszystko widac
-
none na co dzien
napewno tym nie bede jezdzilbo bedzie mi go szkoda, jakies zloty czy cos to taa a w
dzien wszystko widacbędzie ciekawie ...
-
Świetny efekt, jak to wykonałeś?
-
jak kto chce to oddam sama bude bez niczego za jakas flaszke
-
Jak masz blotniki, maske, drzwi, tylna klape w fajnym stanie mozemy sie dogadac
-
Fajna dokładka, skąd dorwałeś ?
-
aa znalazlem, gdzies na szrocie
w trakcie czyszczenia silnika i calego osprzetu zastanawiam sie czy spolerowac skrzynie i kolektor dolotowy skrzynie wzialem z starego silnika, gdyz pewnie nie dostala takich butow jak gti
-
Kolektor pół biedy ale skrzynie spolerować to wyzwanie Jak już wiesz ładny spolerowany kolektor jest ładny a skrzynia najlepiej jakby kolorystycznie współgrała z silnikiem więc proponuję srebrzankę... jak ja, aczkolwiek jeszcze skrzyni nie pomalowałem, ale leży czyściuteńka więc to tylko formalność... Jeśli w gti ładnie biegi wchodziły nic nie huczało itp to nowy olej i można śmigać skrzynia z gti to zawsze skrzynia z gti + 50 do respcktu na dzielni i plus + 100 do kolekcjonerstwa
-
nie chodzi tutaj doslownie ze z gti ta stara ktora byla tam od poczatku :S byla to najdluzsza z wszystkich mozliwychmoze 8v ma krotsza?:)
-
A co to za hulajnoga stoi obok?
Ło matko A co to? Bomba wybuchła?
-
na dniach mam zamiar zamowic alusy poniewaz tamte za bardzo nie podchodza mi do gustu
jak myslicie?>? kupuje w gorszym stanie tzn do renowacjii oraz inny rozstaw ale z tym to nie bedzie problemu nawierci sie w dystansach dodatkowe otwory
-
Pomaluj je na jakiś śmieszny kolor. Przy odpowiedniej glebie mogą wyglądać spoko.
-
W dystansach zrób sobie rozstaw 4x100 mm - większość alu będzie pasować
-
kupuje w gorszym stanie tzn do renowacjii oraz inny rozstaw ale z tym to nie bedzie
problemu nawierci sie w dystansach dodatkowe otworyładne fele, walnąć w czerń środki, ranty spolerować i będzie lepiej niż dobrze
-
wlasnie tealu maja rozstaw 5x112 mam nadzieje ze chociac uda mi sie dorobic 4 otwory to na 4 bede jezdzic
-
ET kosmiczne chyba będą musiały mieć te felgi aby zmieścić się jako tako w nadkole
-
czmeu et kosmiczne ?:P