suzuki swift cabrio Project :)
-
no moglem ale nie
widzialem takiej potrzeby jak jest lekko zapryskany to nic sie nie stanie nawet go
nie widacNiby robisz wszystko fajnie na tip-top, ale zostawiasz takie gówienka i cała robota idzie się pie***lić... Albo trzeba coś robić od początku do końca dobrze albo do kitu z wiedzą, że za jakiś czas się coś wysypie, a nie stosować jakieś półśrodki. Jak dla mnie zaczyna to podchodzić pod lekkie "druciarstwo"...
-
specjalnie dla was umyje dzisaj ten przewod
-
ja uwazam poprostu ze np przewody hamulcowe wypada wymienic. wszystko do malowania zdemontowac itp. tym bardziej ze masz miejsce
-
jezeli chodzi ci o te przowody w komorze to spokojnie moge to sobie poodginac odegne tyle ile moge a lakier juz doleci :)co do nadkola to przecie nachodzi tam oslona ale wyczyscze to
-
Niby jaka osłona tam nachodzi...? Nadkole nie osłania przewodu hamulcowego..
-
pozaginane ranty mysle ,ze taki efekt uzyskam na koncu :)zaladowane troche rzeczy, aby uzyskac podobna mase
-
Trzeba wykorzystac jakos czas na l4 do zlapania felgi uzylem scisku tokarskiego, wiec kazda fele , albo inny element moge wsadzic
-
Te 2 ostatnie całkiem śmieszne, ale co kto lubi
-
powoli idzie jakas dlubanina
srodek auta(elementy nie widoczne) polakierowane biala sniezka do płotu :)szczerze mowiac to szkoda mi lakieru an srodek, bo bym musial zamawiac o puszke wiecej
i powoli koncze fele
a z reszta auta tak jak wczesniej szlifuje podklad i szukam omijakow
-
A już miałem pytać jak idzie temat cabrio
Co to są omijaki?
-
Wyłapania dziurek w podkladzie, przematowanie podkladu przy rantach gdzie zawsze jest najtrudniejszy dostep no i dolkow, ktore bardzo ciezko sa widoczne na podkladzie mhmm no i spryskanie przecierek, ktore powstaja przy szlifowania np na ostrych krawedziach
-
Wyłapania dziurek w
podkladzie, przematowanie podkladu przy rantach gdzie zawsze jest najtrudniejszy
dostep no i dolkow, ktore bardzo ciezko sa widoczne na podkladzie mhmm no i
spryskanie przecierek, ktore powstaja przy szlifowania np na ostrych krawedziachPojeździłbyś sobie pewnie teraz przy tej pogodzie z otwartym dachem, co?
Ale jeszcze masz GTI-ka, więc masz się czym pocieszyć
Masz czasami chwile zwątpienia w sprawie remontu, czy lubisz tak spokojnie, dokładnie i powoli iść do przodu
Ja jestem niecierpliwy, ale w sumie jakbym miał inne auto da jazdy to też bym jakieś cacuszko powoli tworzył
-
To nie łatwiej byłby to wyłapać jakbyś kontrastem psiknął?
-
Masz czasami chwile
zwątpienia w sprawie remontu, czy lubisz tak spokojnie, dokładnie i powoli iść do
przoduNajgorsze już za nim, więc teraz na pewno nie ma opcji żeby odpuścił. No chyba, że się mylę ?
-
Pojeździłbyś sobie
pewnie teraz przy tej pogodzie z otwartym dachem, co?
Ale jeszcze masz
GTI-ka, więc masz się czym pocieszyć
Masz czasami chwile
zwątpienia w sprawie remontu, czy lubisz tak spokojnie, dokładnie i powoli iść do
przodu
Ja jestem
niecierpliwy, ale w sumie jakbym miał inne auto da jazdy to też bym jakieś cacuszko
powoli tworzyłoczywiscie, ze bym pojezdzil ale mysle ze po wakacjach bedzie juz polakierowany, a zlozenie swifta to nie ejst jakis problem raczej sie boje o te pogubione srubki, ale jak czegos zabraknie to z gtisie wezmie
mhm czy jakies chwile zwatpienia, mysle ze raczej nie bo uwazam ze kazdy powinien miec jakis cel a na aktualna chwile nie mam nic do roboty barciej pozyteczniejszego, najgorze chwile sa wtedy kiedy jest kasa i trzeba wybrac czy kupowac co do swifta czy pojechac na impreze
Dzizas, sa szpreje lub pudry, ktore pilnuja ale jezeli ktos troszke ogarnia to widac :)choc nie zaprzecze ze bylo by o wiele latwiej
Jooel, projekt napewno bedzie dokonczony, ale jak widac to ostatnio troszke wolno to wszystko idzie
-
Nowy gadzecik
i znalazl nawet swoje miejsce niestety ale musi poczekac
-
Nooo, widzę, że na medalowym miejscu
-
mysle, ze wpadla w odpowiednie rece
-
Jak chcesz mam górną dokładkę w stickerze zrobiną