suzuki swift cabrio Project :)
-
-
A jak twoje
projekty? groziłeś że coś zaprezentujesz i jak do tej pory tylko pokazałeś norę
wypełnioną starymi dywanami zbudowaną z asortymentu znalezionym na śmietniku. Łatwo
jest krytykować innych, co w twoim wykonaniu jest absurdalne.bi-turbo żyje
Nadejdzie czas że
cabrio będzie śmigać.jak każde auto, chyba że ktoś kończy projekt definitywnie.
-
bi-turbo żyje
Chyba bi-moto panie czepialski...
-
Chyba bi-moto panie
czepialski...Ja bym prosił kolegę Mockba o jakieś wpisy i foty w wątku o sedanie 4WD
-
Chyba bi-moto panie
czepialski...bi to bi, moto czy turbo, miał być projekt i też padł
-
A jak twoje
projekty? groziłeś że coś zaprezentujesz i jak do tej pory tylko pokazałeś norę
wypełnioną starymi dywanami zbudowaną z asortymentu znalezionym na śmietniku. Łatwo
jest krytykować innych, co w twoim wykonaniu jest absurdalne.
Nadejdzie czas że
cabrio będzie śmigać.Nie krytykuję, tylko czasem złośliwie komentuję w formie żartu bez obrażania innych użytkowników (w tej dziedzinie Ty jesteś specem na tym forum). No ale jak widać, Ty na żartach się nie znasz
Co do "projektów" to nigdy nie groziłem, że cokolwiek pokażę. Cały czas dłubię przy różnych autach ale jakoś nie czuję potrzeby dzielenia się swoimi pracami na forum.
A ta nora z dywanami, to najzwyklejszy blaszany garaż wykonany ze stalowych elementów, które nie pochodziły ze śmietnika -
Ćśśś Panowie
-
-
Będzie miazga
-
dobrze, że to będzie tylko auto na pokaz
-
Zakladaj je
-
Zakladaj je
czekam na zawias az skrece w nastepnym miesiacu zaczynam reszte lakierowac i skladac
-
Zobaczymy jak u mnie bedzie wygladalo za pare miesiecy
-
Aczkolwiek na -7 cm spokojnie można się wytoczyć z garażu, dodam, że z zawiechy swifta można wycisnąc sporo więcej
-
Jak za taki nietypowy rozmiar to 215 zł/sztuka to super cena
Fajnie się naciągnęło Były problemy?
-
Aczkolwiek na -7 cm
spokojnie można się wytoczyć z garażu, dodam, że z zawiechy swifta można wycisnąc
sporo więcejPo montażu przedniej dolnej rozpórki (sprężyny mam przycięte o pół zwoju) zdarza mi się zaczepić o jakiś kawałek lodu na drodze. Albo jak jadę drogą gruntową, to rozpórką zbieram tzw. trop
-
Szkoda, że wzór bieżnika kiepski. Nankang byłby lepszy, bo ładniejsze i lepiej się naciąga.
To są felgi przednie ? Jak na 8 cali siadło ?
-
gdzie jest zdjecie z gory to felga 8 cali
-
-
Szkoda, że wzór
bieżnika kiepski. Nankang byłby lepszy, bo ładniejsze i lepiej się naciąga.
To są felgi
przednie ? Jak na 8 cali siadło ?Oldschoolowy bieżnik. Federal to z USA?
Nankang to chinol, może się poprawiły, ale parę lat temu na mokrym to była ślizgawka