[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Wrzuca się same kieszenie, nie boczki
-
no właśnie też bym
tak chciał ; |No wisz, kable, świece, akumulator i śmiga
-
Wrzuca się same
kieszenie, nie boczkiFakt, źle zapisałem - kieszenie miałem na myśli . Generalnie za 7dych można dostać i się zastanawiam. Do tego fajne glośniki 16,5cm podpięte do wzmaka bo mam czterokanałowy... Tylko właśnie nie wiem czy dużo z tym zabawy jest.
-
Dostać można dużo taniej jeśli poszukasz po szrotach itd U siebie tego nie mam ale podejrzewam, że kwestia wycięcia dziury w boczku na głośnik, przykręcenie kieszeni do boczka, przeprowadzenie kabli i tyle.
-
Zabawy troszkę jest bo w drzwiach od mk5 nie ma otworu w blasze za boczkiem, ale idealnie udało się spasować boczek,potem kieszeń, mdf a na niego wsadziłem głośnik, powinno się wygłuszyć jeszcze drzwi ale zapomniałem o tym, taki ze mnie car audio maniak
Przeróbka łatwa i przyjemna, jedyne co to wystarczy zdjąć boczek i wyciąć otwór. Wsadziłem zestaw Hertza DSK 165, nie jest najwyższych lotów ale gra znośnie. -
Jeszcze jedno pytanko, na raz mi sie zebralo bo siedzialem troche przy aucie
Mianowicie boczki przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś ciekawsze, mam jakiś wybór?
-
Zabawy troszkę jest
bo w drzwiach od mk5 nie ma otworu w blasze za boczkiem, ale idealnie udało się
spasować boczek,potem kieszeń, mdf a na niego wsadziłem głośnik, powinno się
wygłuszyć jeszcze drzwi ale zapomniałem o tym, taki ze mnie car audio maniak
Przeróbka łatwa i
przyjemna, jedyne co to wystarczy zdjąć boczek i wyciąć otwór. Wsadziłem zestaw
Hertza DSK 165, nie jest najwyższych lotów ale gra znośnie.boczki są na jakieś spinki tak? gdzie one są, sam muszę to zobaczyć, wtedy poszukam kieszeni jakiś pasujących hmm
-
Jeszcze jedno
pytanko, na raz mi sie zebralo bo siedzialem troche przy aucie
Mianowicie boczki
przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby
welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś
ciekawsze, mam jakiś wybór?dodatkowo może ktoś ma kierownicę pod mk4 orginalną? ;>
Już nie chce a'la sportowej -.-
-
Mianowicie boczki
przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby
welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś
ciekawsze, mam jakiś wybór?sedan z elektryką ... sam nad takimi myślałem kiedyś
-
umm, może bym się skusił na tą kierę, malutką jakaś chcę bo mam strasznie dużą momo
-
umm, może bym się
skusił na tą kierę, malutką jakaś chcę bo mam strasznie dużą momowymienie darmo
-
Zmierzę ją dokładnie i podeślę.
-
Zmierzę ją
dokładnie i podeślę.photo wystarczy
ja nie mam wspomagania wiec wole wieksza kierownice której nie bedzie mi tak wyrywać z reki -
A zdjęcie byś
pokazał...zdjęcie będzie niebawem, dopiero z Mazur wróciłem
-
Dużo zabawy jest z
boczkami z R19?Drogawe teraz na allegro... Ostatnio za sztukę wołali 50 zł + przesyłka...
-
photo wystarczy
ja nie mam
wspomagania wiec wole wieksza kierownice której nie bedzie mi tak wyrywać z rekiTo trzymaj fajerkę porządnie, a nie jednym palcem jednej ręki
Ja na swojej "nowej" kierownicy zrobiłem już prawie 1500 km i jakoś żyję, a też nie mam wspomagania, a kierownica ma 33 cm średnicy
-
Powiedzcie mi, wstawienie wspomagania to droga sprawa?
Już pomijając wartość samego sprzętu bo widzialem w granicach 250-400zldruga sprawa, czy to mi będzie pasować? ; >
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-progi-plastik-oslona-i2561687414.html
-
Drogawe teraz na
allegro... Ostatnio za sztukę wołali 50 zł + przesyłka...Szukajcie na forum R19, ja kupiłem za 3 dyszki, ale kiedy to byyyyłoooooo
-
druga sprawa, czy
to mi będzie pasować? ;
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-progi-plastik-oslona-i2561687414.htmlTo jest wykończenie progów od środka (po otwarciu drzwi)...
Jeśli myślałeś, że to komplet nakładek progowych z zewnątrz, czyli ospojlerowanie to niestety nie to
-
To jest wykończenie
progów od środka (po otwarciu drzwi)...
Jeśli myślałeś, że
to komplet nakładek progowych z zewnątrz, czyli ospojlerowanie to niestety nie tonie pytam sie co to jest, bo wiem, tylko czy bedzie pasowac ; d