[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Z serdecznymi pozdrowieniami ode mnie przekaż jej, że spodnie trzeba prać
-
Mam akumulator firmy 4MAX 35 Ah, jak szybko powinienem go zamienić i na jaki najlepiej?
-
Mam akumulator
firmy 4MAX 35 Ah, jak szybko powinienem go zamienić i na jaki najlepiej?A coś mu dolega, że chcesz go zmieniać???
-
A coś mu dolega, że
chcesz go zmieniać???tak, wydaje mi się, że jest mały, poza tym w ostatnią zimę przy mrozie
-
tak, wydaje mi się,
że jest mały, poza tym w ostatnią zimę przy mrozieTo, że jest mały to nie jest jeszcze powód do tego, że jest zepsuty...
Ja bym jeździł na razie na tym co jest(skoro działa i auto normalnie odpala to po co kupować nowy), a ew. przed zimą zaczął się rozglądać za większym. -
tak, wydaje mi się,
że jest mały, poza tym w ostatnią zimę przy mrozieCzyli?
Mój palił przy mrozach ponad 20 stopni mrozu. Jak tylko kluczyk powąchał -
Czyli?
Mój palił przy
mrozach ponad 20 stopni mrozu. Jak tylko kluczyk powąchałno właśnie też bym tak chciał ; |
-
Drgi problem:
Mam zamontowane głośniki z przodu (małe jakieś pod deską) i na półce 2 x 300W (bez wzmacniacza)
I teraz tak, kiedy włącze w radiu basy to te w desce trzeszczą bo z nich bas nie pójdzie, a te z tyłu grają z basem tak jak chciałem, dlatego wyłączam w opcji balans te przednie i w rezultacie grają mi w aucie tylko z tyłu.
Czy jest możliwość żeby graly i te i te z wlaczonym basem?
Ewentualnie co z nimi zrobić, może kupić jakieś dobre, ale czy to ma sens? -
Nie ma sensu kupować malutkich, poszukaj kieszeni, nie koniecznie od swifta, która obsłuży 16 cm, ja mam wsadzone 16,5 w kieszeń od renault + tweetery i jest lepiej
-
Dużo zabawy jest z boczkami z R19?
-
Wrzuca się same kieszenie, nie boczki
-
no właśnie też bym
tak chciał ; |No wisz, kable, świece, akumulator i śmiga
-
Wrzuca się same
kieszenie, nie boczkiFakt, źle zapisałem - kieszenie miałem na myśli . Generalnie za 7dych można dostać i się zastanawiam. Do tego fajne glośniki 16,5cm podpięte do wzmaka bo mam czterokanałowy... Tylko właśnie nie wiem czy dużo z tym zabawy jest.
-
Dostać można dużo taniej jeśli poszukasz po szrotach itd U siebie tego nie mam ale podejrzewam, że kwestia wycięcia dziury w boczku na głośnik, przykręcenie kieszeni do boczka, przeprowadzenie kabli i tyle.
-
Zabawy troszkę jest bo w drzwiach od mk5 nie ma otworu w blasze za boczkiem, ale idealnie udało się spasować boczek,potem kieszeń, mdf a na niego wsadziłem głośnik, powinno się wygłuszyć jeszcze drzwi ale zapomniałem o tym, taki ze mnie car audio maniak
Przeróbka łatwa i przyjemna, jedyne co to wystarczy zdjąć boczek i wyciąć otwór. Wsadziłem zestaw Hertza DSK 165, nie jest najwyższych lotów ale gra znośnie. -
Jeszcze jedno pytanko, na raz mi sie zebralo bo siedzialem troche przy aucie
Mianowicie boczki przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś ciekawsze, mam jakiś wybór?
-
Zabawy troszkę jest
bo w drzwiach od mk5 nie ma otworu w blasze za boczkiem, ale idealnie udało się
spasować boczek,potem kieszeń, mdf a na niego wsadziłem głośnik, powinno się
wygłuszyć jeszcze drzwi ale zapomniałem o tym, taki ze mnie car audio maniak
Przeróbka łatwa i
przyjemna, jedyne co to wystarczy zdjąć boczek i wyciąć otwór. Wsadziłem zestaw
Hertza DSK 165, nie jest najwyższych lotów ale gra znośnie.boczki są na jakieś spinki tak? gdzie one są, sam muszę to zobaczyć, wtedy poszukam kieszeni jakiś pasujących hmm
-
Jeszcze jedno
pytanko, na raz mi sie zebralo bo siedzialem troche przy aucie
Mianowicie boczki
przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby
welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś
ciekawsze, mam jakiś wybór?dodatkowo może ktoś ma kierownicę pod mk4 orginalną? ;>
Już nie chce a'la sportowej -.-
-
Mianowicie boczki
przednie - no nie podobają mi się, brak miejsca na głośniki, małe kieszenie, niby
welurowane ale też nie wyglada jakoś pieknie, chcialbym wstawić sobie jakieś
ciekawsze, mam jakiś wybór?sedan z elektryką ... sam nad takimi myślałem kiedyś
-
umm, może bym się skusił na tą kierę, malutką jakaś chcę bo mam strasznie dużą momo