[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Jedyną konsekwencją
to to że będzie smierdziec zanim sie wypali . Fotel Ci bardzo fajnie zrobilidzieki, nie narzekam, bo zrobili od podstaw, bardzo profesjonalnie i szybko bo w 2h...
fotel już ktoś kleił w środku, kieszeń fotela była z innego fotela najprawdopodobniej, bo pozycja spinek się nie zgadzała... -
ktoś lał na tą gąbkę fotela czy co ? fotele zrobione bardzo ładnie widać że ktoś miał pojęcie ... natomiast nakładanie bitogumy ... awaria ...
Na Twoim miejscu przyjrzał bym się podłodze wewnątrz, sugeruje to wykładzina ... -
ktoś lał na tą
gąbkę fotela czy co ? fotele zrobione bardzo ładnie widać że ktoś miał pojęcie
... natomiast nakładanie bitogumy ... awaria ...
Na Twoim miejscu
przyjrzał bym się podłodze wewnątrz, sugeruje to wykładzina ...Wiesz. Fotele mają min 16 lat. Miały prawo być poniszczone. Sugerujesz że mogę mieć zniszczona podłogę wewnątrz? Wykladzina za to mi nie dochodzi do końca przy drzwiach. Ogólnie sie niszczy. Strzepi. Nie wiem co z tym zrobic
-
Sugerujesz że mogę mieć zniszczona podłogę
wewnątrz?gdzieś masz wilgoć ... widać to po wykładzinie, masz rdzawe naloty na śrubie, więc coś tam może pod podłogą się kryć ... dopiero zobaczysz jak całą wykładzinę wyjmiesz ... inaczej się nie da, bo ruda lubi siedzieć w różnych miejscach
Wykladzina za to mi nie dochodzi do końca przy drzwiach. Ogólnie sie
niszczy. Strzepi. Nie wiem co z tym zrobicori zakładki na progi masz ? te białe.
-
gdzieś masz wilgoć
... widać to po wykładzinie, masz rdzawe naloty na śrubie, więc coś tam może pod
podłogą się kryć ... dopiero zobaczysz jak całą wykładzinę wyjmiesz ... inaczej się
nie da, bo ruda lubi siedzieć w różnych miejscach
ori zakładki na
progi masz ? te białe.te plastiki? bo jeśli tak to pewnie
nie wiem co tam się może kryć a nie mam kluczy do foteli, zeby wyciagnac i ogarnąć pod wykladziną ;P
-
Hellsin dobrze Ci radzi, zaglądnij pod wykładzinę, możesz być niemile zaskoczony, ale im prędzej się tym zajmiesz, tym lepiej.
Jak chcesz, to tam gdzie wykładzina odchodzi od progów (mam ten sam problem - tak, jakby była o parę cm za krótka w tych modelach ) odchyl ją, nawet plastiki pościągaj i zobacz co się tam dzieje. U mnie były dziury prawie na wylot, duży obszar skorodowany szczególnie z tyłu, ale to dlatego że w zimie jeździły w aucie 3 - 4 osoby, gumy pod buty są tam małe i dużo wody się w tych miejscach zbierało. -
nie mam kluczy do foteli ; d, na wylot raczej nie bedzie, bo bylo od dolnej strony robione podwozie ale tak cy inaczej sprawdze tam gdzie mogę
-
nie masz klucza 12 ? hmm
-
nie masz klucza 12
? hmmdokładnie ... najlepsze są klucze nasadowe z dźwignią ...
5 śrub x2 + kanapa, potem osłona lewarka + ręcznego, boczki progów i nakładki boczne i ściągasz wykładzinę ... -
jak będziesz w okolicach legionowa to podjedź, fotelę i wykładzinę w 10 minut zdejmę
-
jak będziesz w
okolicach legionowa to podjedź, fotelę i wykładzinę w 10 minut zdejmękurde jutro o każdej porze !
-
poszło Pw
-
Moje autka, z czego murzyn firmowa strzała
-
Test spalania miasto (70%), trasa 80km/h (30%)
Zalane za: 90zł
Litrów: 15,6
Przejechany dystans:
300kmDaje to wynik 5,2l*
*Ani razu nie przekraczając 2600rpm
-
*Ani razu nie
przekraczając 2600rpmNo to nieźle musiałeś wkurzać innych użytkowników drogi...
-
No to nieźle
musiałeś wkurzać innych użytkowników drogi...ciągnąc do 2500rpm wcale tak nie zamula, tylko fakt że vmax nie większa niż 80kmh
-
Jest jakiś sposób na to, aby z moich NOWYCH chińskich lamp uciekła wilgoć?
-
Pojeździsz odpowiednio długo na światłach to wyschną
A potem znowu zaparują i tak w kółko
-
Mi jak w Tico zbierała się woda w lampie (miałem dziurkę w kloszu po kamieniu), to zdjąłem tą gumę co jest w koło żarówki i problem znikł. Ewentualnie możesz od spodu lampy wywiercić mały otworek, tylko uważaj na odbłyśnik.
-
Dlatego ja zawsze kupuję używane oryginały i wolę je zregenerować niż wydać kasę na nówki i mieć ciągle zaparowane ;p to jest dobry sposób