[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
edit
eee i basiory
słychać : DTak te basiory słychać jak widać podświetlenie
-
edit
eee i basiory
słychać : DA ja tam nic nie słyszałem, bo w lapie mam ustawioną głośność na 4%...
-
A ja tam nic nie
słyszałem, bo w lapie mam ustawioną głośność na 4%...Te lampki trzeba na żywo obczaić tak samo jak osłuchać basiory - tego nie da się nagrać ani pstryknąć foty
-
Te lampki trzeba na
żywo obczaić tak samo jak osłuchać basiory - tego nie da się nagrać ani pstryknąć
fotyNiedaleko WA od WWL
Nikt z klientów nie pochwalił moich ledów, tylko kubełki i głośniki mi obgadują : (
Basów nie ma za specjalnych, co mogą dawać dwa głośniki po 300W bez wzmacniacza ; d -
Niedaleko WA od WWL
A no niedaleko
Nikt z klientów nie
pochwalił moich ledów, tylko kubełki i głośniki mi obgadują : (Może nie chcą Cię ranić
-
Może nie chcą Cię
ranićLudzie są w miarę szczerzy, jak chwalą to chwalą a jak narzekają, że zła droga, to mówią wprost
-
Basów nie ma za
specjalnych, co mogą dawać dwa głośniki po 300W bez wzmacniacza ; dTyś widział 300W...
-
300W to one maja PMPO, a RMS to 30W
-
300W to one maja
PMPO, a RMS to 30Wdokładnie
-
Ludzie są w miarę
szczerzy, jak chwalą to chwalą a jak narzekają, że zła droga, to mówią wprostLepiej byś powiedział co robisz, że ludzi wozisz...
Starego Swifta w korporacji taksówkarskiej to jeszcze nie widziałem... -
Bo to przewóz osób a nie korporacja pewnie
Tam to nawet i uno 3d może jeździć -
Bo to przewóz osób
a nie korporacja pewnie
Tam to nawet i uno
3d może jeździćzgadza się, ale uno 3d ani 5d nie może jeździć, mój jest najmniejszy w całej korporacji, jeździ jeszcze renault 19, ale chyba nieco wieksze jest
i sukes, bo pierwsza osoba zauważył i pochwaliła oświetlenie : D
-
dokładnie
nie wiecie nawet jakie mam i jak grają a się śmiejecie!
-
renault 19, ale chyba nieco wieksze jest
To na pewno.
nie wiecie nawet
jakie mam i jak grają a się śmiejecie!Owszem, nie wiemy jak grają, ale nazywaj rzeczy po imieniu bo te głośniki to obok 300W nie leżały. Tyle RMS to ma mój sub 30cm w bagażniku.
-
nie wiecie nawet
jakie mam i jak grają a się śmiejecie!to jak się nie wie co się ma, to na co pisać ile mają
-
Wynalazłem ściemniacz do swojego autka, tylko mam problem z podłączeniem, może ktoś wie gdzie znajdę odpowiednią kostkę?
Zdjęcia:
Powyżej zdjęcie tego co mam, to poprawej to chyba kostka której szukam już zamontowanej w aucie.
Powyżej kostki schowane na lewo-góra od licznika, za - może to któraś z nich? I tak już słyszałem, ale były też głosy przeciwko, a szkoda licznik cały wyjmować na darmo
Ponadto kolory się nie zgadzają
Powyżej wolna kostka schowana tam, gdzie podgrzewanie szyb się włącza, czyli prawy dół od kierownicy -
Pare mies niekatowany, musiałem odmulić
0 - 100 (wskazówka ustawiona tak, żeby 100km/h pokazywało poprawnie)
Zepsułem start, bo bez obrotów, ale i tak wstawiamhttp://www.youtube.com/watch?v=J8sd4qev4NQ&feature=youtu.be
edit:
10s patrząc w odpowiednim programie klatka po klatce -
Wynalazłem
ściemniacz do swojego autka, tylko mam problem z podłączeniem, może ktoś wie gdzie
znajdę odpowiednią kostkę?nie znajdziesz ... lutowanie kabli Cię czeka, to nie ma mk II, III
-
nie znajdziesz ...
lutowanie kabli Cię czeka, to nie ma mk II, IIIou shit, no dobra, ale w takim razie moge podłączyć kable obojętnie od czego - tzn sam moge sobie wybrać? skąd np mogę wziąć kabel od podświetlenia zegarów?
edit:
rozumiem, że jak pod ściemniacz doprowadze kabelek z tego oświetlenia co zamontowalem w autku, to ściemniacz będzie na to działał? ;> -
Pare mies
niekatowany, musiałem odmulić
0 - 100 (wskazówka
ustawiona tak, żeby 100km/h pokazywało poprawnie)Lepiej ściągnij sobie jakiś program do pomiarów na telefon i będziesz miał dokładny wynik.