[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
W odtwarzaczu
muzyki/telefonie dałeś głośność na max?tak, mam androida, wszystkie opcje na max, nawet mam taką opcje jak xloud, ale niewiele to poprawiło, może są jakieś programy na adroida do takich rzeczy zaraz poszukam
edit: ale głośność z kom to połowa volume tego co wyciągne z radia, więc dość cicho
-
Dołóż parędziesiąt złotych i kup chociaż coś takiego: Pioneer MVH-1400UB
Będzie grać 10 razy lepiej od tej Twojej propozycji -
Dołóż parędziesiąt
złotych i kup chociaż coś takiego:
Pioneer
MVH-1400UB
Będzie grać 10 razy
lepiej od tej Twojej propozycjipanie a jakie głośniki i masz i na jakich kablach ? ja przykładowo miałem cieniutkie kabelki jak kupiłem gtika i przez to strasznie głosniki pierdziały
-
kolega miał takie radio z biedry, siadało stopniowo wszystko, na początku USB, potem panel nie łączył i ogółem kwiatki były ... nie warto ...
panie a jakie
głośniki i masz i na jakich kablach ? ja przykładowo miałem cieniutkie kabelki
jak kupiłem gtika i przez to strasznie głosniki pierdziałyoj tam, na serię spokojnie starcza
-
E tam, ja miałem radio dalco za 90zł, przez 2 lata bezproblemowo chodziło, w sumie dalej chodzi;) A podłączone były pod niego 2x70W głośniki + 2x40W i problemów też większych nie było, praktycznie żadnych
-
Dołóż parędziesiąt
złotych i kup chociaż coś takiego:
Pioneer
MVH-1400UB
Będzie grać 10 razy
lepiej od tej Twojej propozycjiCo do głośników, to po pobycie w aucie plastka zmieniłem zdanie i albo kupię coś porządnego albo zostawie jak jest
-
Szukalem programów po haslach amplifier, noise, wzmacniacz, niestety nic porządnego nie znalazłem, co to by rozwiązywało ten problem, także podejrzewam, że nie da się tego zrobić ;>
No nic, ale nie wiedzialem ze da sie podlaczyc cokolwiek tam, teraz wiem : D
-
Co do głośników, to
po pobycie w aucie plastka zmieniłem zdanie i albo kupię coś porządnego albo
zostawie jak jestto jeszcze mało słyszałeś
-
to jeszcze mało
słyszałeśnajwyraźniej, ale bardzo mi się podoba
-
-
Ogarnij bębny
-
Hmm, myślałem że na 14 będzie wyglądać gorzej - ładnie, choć kilka cm w dół i tak by się przydało
-
W sumie, ja wsadzam gwinta i raczej na sprężyn kita się już nie przesiądę, jak chcesz sprężyny -4 cm to pisz pw.
-
Ogarnij bębny
ale co ja konkret mam z nimi zrobić? ; |
-
Wyczyść ze rdzy i pomaluj chociaż na czarno...
Ta rdza paskudnie wygląda... -
Wyczyść ze rdzy i
pomaluj chociaż na czarno...
Ta rdza paskudnie
wygląda...tak zrobię, mam jakiś spray czarny i troche papieru ściernego
Jutro, bo dziś polerowałem go całego kilka ładnych godzin -
Wyczyść ze rdzy i
pomaluj chociaż na czarno...Na żadne czarno!!!
Jedyny właściwy teraz kolor to czerwony!
-
Czerwony zostawmy chłopakom w szeleszczących spodniach, czarny najlepszy
-
Na żadne czarno!!!
Jedyny właściwy
teraz kolor to czerwony!Poważnie? Nie chce żeby się oglądali i komentowali, że wieś przyjechała. Bo też bym dał na czerwony, ale nie chce przesadzić, co myślisz?
-
Jak dla mnie, czerwony bęben wygląda festyniarsko, co innego gdyby były tarcze, wtedy możnaby zaciski zrobić na czerwono