[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Masz rację, a
półeczka po tym zabiegu już wcale nie hałasuje, prześle zdjęcia jak zrobieO, są
-
Nie mam jedynie
pomysłu na ten wysuwany trzymak do napojów, puszek itp Ciągle trzeszczy, obija się
tam o wszystko jak jest wysunięty, cały drży, może ktoś zna rozwiązanie?Wywal to w diabły - po problemie.
Ja to wywaliłem, bo CB tam siedzi, dodatkowo wyrzuciłem też popielniczkę - tam jest teraz termometr
-
Wywal to w diabły -
po problemie.
Ja to wywaliłem, bo
CB tam siedzi, dodatkowo wyrzuciłem też popielniczkę - tam jest teraz termometrkiedy to jest bardzo praktyczne, czesto pije z puszki : P
-
kiedy to jest
bardzo praktyczne, czesto pije z puszki : PPotwierdzam! Też bym nie wyrzucił...
-
Jak zawsze wrzucam fotki z nowości ode mnie
Dotarła paczka ze spinkami zamawianymi wcześniej (bardzo mocno trzymają, ale cięzko wchodzą, jakby za ciasne) no i drugie ważniejsze:
Powiedzcie mi jaki jest mechanizm z kierunkami, jak to powinno współgrać z plastikiem od odbijania kierunków?
-
wow ile dales za kiere i gdzie dostales ?:D
-
wow ile dales za
kiere i gdzie dostales ?:D110+ 20 za przesyłke z allegro
Podpiąłem już klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy przed czymś chroni?
-
110+ 20 za
przesyłke z allegro
Podpiąłem już
klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po
ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy
przed czymś chroni?Jeśli dla wyglądu to tylko szpeci całą kiere
-
110+ 20 za
przesyłke z allegro
Podpiąłem już
klakson, a wlasciwie to jeszcze musze poprawić, a odbijanie bede musial zrobic bo po
ciemku nic nie widać, zastanawia mnie po co ten pokrowiec, czy tylko do wyglądu, czy
przed czymś chroni?Jak Cię będą haltować chłopcy z drogówki, to zakładasz to na kierę i nie zauważą, że sportowa
No i jakbyś się bał, że goła kierownica walnie Cię w zęby przy dzwonie
-
Kiepskie światło, a światło z tej lotki leci takie, że w lusterku wstecznym 150m dalej się odbija od znaków -
Lotka IMO trochę za duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...
-
Lotka IMO trochę za
duża. A kierownica bardzo fajna, choć osobiście wolę poduchę. Jak ją mam...lotka za duża trochę, ale pod moją klapę 5d pasującej nie znajdę ; (
-
ładnie pomalowane wszystko
wg mnie pasuje , jest oryginalnie no i światło stop konkretne na diodach LED
-
ładnie pomalowane
wszystko
wg mnie pasuje ,
jest oryginalnie no i światło stop konkretne na diodach LEDśruby w tej lotce podobnież tak pordzewiały, że się odkrecic nie da, ale nie ma potrzeby
-
Tylko ten widok przy kierownicy
-
Tylko ten widok
przy kierownicyno musze sobie kupić ten plastik, ale wczesniej chce sprawdzić, czy może ten z mk3 i niżej by pasował, bo ten od mk4 mi sie nie podoba...
http://moto.allegro.pl/subaru-justy-swift-96-03-obudowa-plastik-oslona-i2561686879.html -
Daj foty tego tyłu robione za dnia to obczaimy
Kierownica w kształcie fajna i markowa, ale jak na sportową to jest po prostu za duża
No i ta skórka na niej to już końcówka
Koniecznie ten plastik kolumny kup, bo teraz to wcale nie wygląda
-
Ta lotka to ze Swiftów czy adoptowana z jakiegoś innego auta? Pierwszy raz taką widzę...
-
Ta lotka to ze
Swiftów czy adoptowana z jakiegoś innego auta? Pierwszy raz taką widzę...made in austria for suzuki swift ; d
ale jej tam nie widać, zaraz zrobie na szybko pare zdjęć, teraz główkuje jak odkręcic zardzewialy sruby od podswietlenia tablicy rej.... bo mi dali jedna bialą drugą zwykłą, a chce dwie białe
-
takie lotki tylko od plastka
zostało mi jeszcze 7 sztuk od GTi wiec gdyby ktoś chciał