[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Mój lakiernik za dokładnie taką samą sumę to zrobi jeśli szyba nie pęknie szklarzowi przy wycinani. Jeśli pęknie to jeszcze będzie trzeba doliczyć koszty nowej szyby. Tak przy okazji w Warszawie ktoś Ci za taką cenę to zrobi?
-
Mój lakiernik za
dokładnie taką samą sumę to zrobi jeśli szyba nie pęknie szklarzowi przy wycinani.
Jeśli pęknie to jeszcze będzie trzeba doliczyć koszty nowej szyby. Tak przy okazji w
Warszawie ktoś Ci za taką cenę to zrobi?No mój nie wzial tego pod uwagę nawet, bo stwierdzil ze nie widzi takiej mozliwości.
mowisz ze za 650zł to samo? Nawet pomalowanie całego dachu? Nie przelecenie, żeby tylko zamaskować ze coś było robione.
Okolice warszawy, babice stare zdaje sie, pare km od warszawy, w stronę janek -
Tak to samo z malowaniem całego dachu i jeszcze paroma innymi drobiazgami ale musiałem auto aż do Ostródy zawieźć bo to mój wujek robi
-
wycinam w swoim życiu ok 2 szyby miesięcznie i zadna mi nie pękla ( oczywiscie podczas wycinania )
robi się to specjalnym drutem i tylko można jedynie sobie deske rozdzielczą pokaleczyć wiec nie wiem jakich wy macie typków od szyb
-
Przecież zamieszczałeś zdjęcia pomalowanego zderzaka przez Plastkka Rozwaliłeś już go?
-
Przecież
zamieszczałeś zdjęcia pomalowanego zderzaka przez Plastkka Rozwaliłeś już go?nie, zeszło troche lakieru, najwidoczniej kwestia pośpiechu, lakier może dobrze nie zaschnął np
-
Dziś dostałem info, że auto już prawie gotowe. Szybka nie pękła za to wujek powiedział, że to był ostatni moment żeby to zrobić bez boleśnie bo za kilka tygodni już by trzeba było ciąć i spawać. Tak więc jeśli chcesz pojeździć autkiem bez przecieków do środka lepiej nie baw się w półśrodki tylko też zajrzyj pod tą szybę bo tam ponoć niezła kaszana była.
-
Tak to samo z
malowaniem całego dachu i jeszcze paroma innymi drobiazgami ale musiałem auto aż do
Ostródy zawieźć bo to mój wujek robiskąd pieniędzy tyle nabrać, ile dałeś?
-
skąd pieniędzy tyle
nabrać, ile dałeś?Razem za cały interes w końcu 700 zł wyszło + jakieś 140 na wache w te i z powrotem no bo jednak do Ostródy z Warszawy jakieś 200 km jest. Z tym, że tak jak mówię to tak bardziej po znajomości. I tak jeszcze dach będę musiał spolerować bo ten świeżutki kolorek trochę się odróżnia od mojego wyblakłego "yellow bahama"
-
Razem za cały
interes w końcu 700 zł wyszło + jakieś 140 na wache w te i z powrotem no bo jednak
do Ostródy z Warszawy jakieś 200 km jest. Z tym, że tak jak mówię to tak bardziej po
znajomości. I tak jeszcze dach będę musiał spolerować bo ten świeżutki kolorek
trochę się odróżnia od mojego wyblakłego "yellow bahama"przecież mówiłem że za 650zł w warszawie można zrobić ;
-
przecież mówiłem że
za 650zł w warszawie można zrobić ; <No mówiłeś mówiłeś, ale wtedy już auto stało na mazurach
-
Fotki z wakacji
Rzeczoznawca w drodze.
-
No toś zaszalał jak widzę kogo pacnąłeś ?
-
No toś zaszalał jak
widzę kogo pacnąłeś ?
wyjechał mi 10metrów ode mnie przy prędkości mojej 60km/h, także wina juz ustalona -
Odkupię kierownicę z nabą jakby co
Szkoda świstaka - nie macie do siebie szczęścia
-
Odkupię kierownicę
z nabą jakby co
Szkoda świstaka -
nie macie do siebie szczęściasama blacharka, nic dalej na szczęście
-
znowu ...
-
a byl taki ladny hehe
-
Co dalej, autko naprawiasz?
-
Co dalej, autko
naprawiasz?no naprawiam, bedzie lepiej niz bylo i powinienem wyjść jeszcze na plus
zresztą co ja mogę zrobić jak 10metrów ode mnie poruszającego się z prędkością 60km/h nagle pojawia się dostawczak, który przyznał się później, że nie spojrzał w lusterko, a prawo jazdy nie ma od dwóch miesięcy